Goeie betaalbare garage snelle service deskundig personeel
Een monteurs groep die goed op elkaar is ingespeeld en alles kan. En zeer klantvriendelijk.
De APK en de grote beurt is prima gedaan en is volgens afspraak verlopen. Een goede garage om heen te gaan en terug te komen!
Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Denken mee.
Reparatie kon tussendoor zonder afspraak. Snelle service en alleen vervangen wat kapot is ipv een hele unit. Top.
Fijne begeleiding en meedenken met de vragen waarmee je komt, goede service en altijd tijd voor je. Reparaties altijd op redelijk korte termijn mogelijk
Ik ben zeer tevreden over garage klaassen. Je merkt dat er een gemotiveerd team werkt die plezier in hun vak hebben en dat stralen ze ook naar de klant uit en dat geeft als klant een goed gevoel. Verder is het een prachtige garage geworden na de verbouwing super. Jongens en nog veel plezierige arbeids uren toegewenst.
Eerlijk advies, goed en juist herstel. Niks aan toe te voegen. Echt een aanrader!
Snelle service, vriendelijk. En denken mee in de mogelijkheden. Heel prettig.
Wederom de auto voor een keuring en beurt bij Vakgarage Klaassen gebracht. Na de verhuizing naar Epe, is het nu een stuk dichterbij voor ons ,(30 km i.p.v. 145 km). Ook de deskundigheid en duidelijkheid heeft voor ons meegespeeld dat wij altijd naar deze garage gaan. Dank voor de goede zorgen. Een veilige vakantie begint bij Vakgarage Klaassen. Vriendelijke groet. Corrie / Henny Butter. Epe.
Dit keer geen auto onderhoud, wel zekerheid op kunnen rijden : de pechhulp was aan verlenging toe. Een belletje was genoeg, niet “ doen we morgen wel “ of, zoals tegenwoordig een standaard antwoord is :” u kunt eind volgende week een mailtje tegemoet zien”, nooes! Al tijdens gesprek werden gegevens ingevoerd en binnen een minuut de factuur en de polis in de mail. Kijk… zo kan het ook, direct afhandelen.
Steeds bereidt om te helpen en advies te geven.
‘s Ochtends gebeld, auto laten brengen door een berger via verzekering. ‘s Middags al weer gemaakt. Echt fijn.
Snelle en goede dienstverlening en uitstekende service
Al jaren kom ik bij Vakgarage Klaassen voor aanschaf en onderhoud van onze auto’s. Frank en zijn team maken altijd tijd voor alle vragen en snelle klussen tussendoor. Toch een afspraak nodig? Altijd binnen redelijke termijn kun je de auto brengen en vervangend vervoer is zo geregeld. In overleg is alles mogelijk en er wordt goed meegedacht. De prijs staat altijd realistisch. Kortom, top garage!!
Gewoon goed
Keurig van te voren gebeld over de kosten en auto weer snel klaar
Snel afspraak kunnen maken. Advies kleine ipv grote beurt. Mooie werkplaats. Er wordt hard gewerkt door diverse monteurs.
Goede service, vakkennis en goede kwaliteit-prijsverhouding
Goede garage perfecte service deskundige monteurs
Prettige en transparante service !
Fijne mensen en goede service.
Geweldige service en altijd meedenken.