Vriendelijk, beleefd, vakbekwaam en betrouwbaar
Aanschaf en onderhoud van grasmaaier
Je wordt altijd goed en eerlijk geholpen
aardige mensen behulpzaam
Goede service en prettig contact
Goede voorlichting over te kiezen grasmaaier. Daarnaast goede en plezierige service.
Denken mee .zoeken passende oplossingen
Ik vond dat ze snel mijn auto hadden gedaan. En in goed overleg. Alleen moest ik erg lang wachten op de factuur. Zelfs nog een keer ervoor gebeld.
Geen onnodig werk uitgevoerd
Bij Van der Knijff wordt je altijd vriendelijk geholpen, je krijgt goed advies en ze proberen de kosten in de hand te houden. Deskundig ook.
Deze week een nieuwe grasmaaier gekocht, eerst heel goede en duidelijke uitleg over de verschillende uitvoeringen. Goede kennis van de machines. Grasmaaier was de volgende dag al klaar om op te halen, snelle en nette service!
Altijd vriendelijk en proberen je zo snel mogelijk te helpen daarnaast tank je er ook nog mooi voordelig
Staan altijd klaar Goede service en denken met je mee
Zijn zeer flexibel
altijd goede service
Goede ervaring alles naar wens
prettige garage dicht in de buurt
word altijd snel en correct geholpen
Volgens afspraak
Hebben tijd en een oplossing als je langs gaat met een probleempje.
na een goed gesprek het juiste advies
Zoals afgesproken werd ik bij byzondere kosten gebeld met de totaal prijs na reparatie. Wist vooraf waar ik aan toe zou zijn.
Altijd vriendelijk personeel en goed uitgevoerd en deskundige onderhoud of reparatie.
Bredeweg 31
2751GH Moerkapelle