Hulpvaardig. Kennisvaardig en probleemoplossend denken voor de klant. Duidelijke uitleg over de oplossing en uiterst klantgericht.
Over de ervaring met betrekking tot mij zelf daar deze nog maar van heel korte duur is kan ik hier in principe nog heel weinig van zeggen maar voor het oog lijkt mij het bedrijf zeker O K.
Fijn en betrouwbaar bedrijf met vriendelijk en kundig personeel
Mijn auto heeft best nog al eens kuren maar ik word altijd heel vriendelijk en goed geholpen!
Goed. De reden van het bezoek had te maken met de aankoop van een zit-maaier en bosmaaier
Perfecte service
reparatie van zitmaaier
goed en klant gericht.
wij tanken en laten reparaties en onderhoud hier uitvoeren. Al vele jaren tevreden
Vakgarage van der Knijff is een prettige garage, ze denken altijd met je mee en helpen altijd naar een oplossing.
Bredeweg 31
2751GH Moerkapelle