Ben al jaren klant omdat ze eerlijk zijn en goede service hebben.
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen
Beloftes worden nagekomen.
Aflevering “nieuwe” auto goed geregeld !
De service is altijd goed
ben erg tevreden over deze garage. Vriendelijk personeel en goede service.
Ik breng al ruim 20 jaar mijn auto naar Koelemeijer. Ze zijn consistent, professioneel, behulpzaam en betrouwbaar. Ze doen alleen wat nodig is en overleggen altijd eerst met mij voordat ze iets doen dat buiten de standaard service, APK etc. valt. Ik en familieleden hebben hier ook 2 auto's en een elektrische fiets gekocht en we zijn erg blij met onze aankopen.
Komen hier al vele jaren, voor koop, verkoop en onderhoud. Kan geen klacht bedenken
Aardige mensen met kennis van zaken. Erg tevreden
Kom er al jaren via mijn vader, voor onderhoud heb er ook een paar auto's gekocht.. Het fijne is het persoonlijke contact en alles gaat in overleg
Op vakantie, raar geluid voor vertrek, hebben ze vlug ff gefixed, toch nog relaxed vertrokken!
Al 30 jaar klant en zeer tevreden over Service en Deskundigheid.
Prima bedrijf met vriendelijke eigenaar/medewerkers. Betrouwbaar en service gericht met voor zover ik kan inschatten redelijke prijzen.
Als boven.
Goede service en klantvriendelijk. Denken actief mee aan een oplossing.
Vriendelijke en deskundige behandeling van APK
Altijd prima en vriendelijke service
Altijd tijd en goede service!
Service is prima. Ook als een band lek is of een van de voorlampen stuk, dan wordt dit altijd op zeer korte termijn in orde gemaakt.
Ze zijn niet het goedkoopst, maar leveren goede service en staan altijd klaar om een gebrek snel te verhelpen als dat nodig is.
Trompstraat 9 11
1971 AA Ijmuiden