Geweldige service en een eerlijke prijs , een aanrader !
Altijd prettig geholpen. Er worden geen onnodige zaken aan de auto gedaan. Prettig om naar huis gebracht te worden (en weer opgehaald als de auto klaar is). Geen gedoe.
Je wordt goed ontvangen ze luisteren naar je probleem en het wordt opgelost
Kom er al jaren en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze gaan ook nooit zonder overleg een grote reparatie uitvoeren.
Wij werden goed geinformeerd over de voortgang. Kwaliteit en goede service!
Na de aankoop van een gebruikte auto ( zonder garantie ) bleek het een en ander mis. Gebreken zijn keurig en deskundig verholpen zonder kosten. Ik heb hierdoor een beeld gekregen van een zeer betrouwbare- en vakkundige garage.
er is overleg als er wat is en uitleg
prima service en behulpzaamheid.
Bij het ophalen werd alles uitgelegt. Heel klant vriendelijk.
Ben al ruim 40 jaar bij deze garage en de service is in een woord geweldig.
Klantvriendelijk en servicegerichte vakmensen
Na onderhoudsbeurt netje uitleg gekregen over wat er gebeurd is. Prima service
Nvt
Ik kom hier al jaren en altijd tevreden
Hele goede service, vriendelijke mensen en een prima prijs voor de werkzaamheden.
Mooi fordje Ka gekocht. 10 jaar oud - nette auto!
Ben goed geholpen
Erg vriendelijk,ondanks dat ze het zo druk hadden toch even mijn ruitenwisser vervangen!
Ik ben super tevreden en ik ben blij dat mijn auto een onderhoudsbeurt heeft gehad en APK is gekeurd. Prijs top. Ook is de garage in mijn woonplaats vind ik ook erg fijn. Ik heb de tip gehad via mijn neef Yordi en mijn vriendin Hannie. Ik geef het zeker door aan andere in mijn vriendenkring.
Snel en eerlijk werk
ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen.
Tot op heden zeer tevreden!
Altijd behulpzaam, zeer klantvriendelijk , eerlijk en betrouwbaar!
Ons oog was gevallen op een Renault Twingo. Na een afspraak gemaakt te hebben voor een proefrit en na deze te hebben gereden besloten om de auto te kopen. Alles werdt duidelijk uitgelegd en hij ging zijn best doen zodat wij onze auto zsm konden ophalen. Netjes een dag van te voren een telefoontje gekregen met informatie over wat er nog aan de auto moest gebeuren en uitgelegd dat er een mogelijkheid was dat de auto later klaar zou zijn. Gelukkig was dit niet het geval en zijn wij nu trotse bezitters van onze eerste auto!
Trompstraat 9 11
1971 AA Ijmuiden