Vriendelijk en deskundig personeel. Ik kan alle vragen goed kwijt. Inplannen van een afspraak gaat makkelijk online en kan ook gewoon via bellen of langskomen.
Super bedrijf met uitstekende service en klantvriendelijkheid in het vaandel!!!! Alle medewerkers verdienen een pluim!!!!!
Altijd alles super geregeld! Staan altijd voor je klaar. Eerlijke adviezen bij keuringen en reparaties en altijd alles in overleg.
Top bedrijf met aandacht voor kwaliteit en service!!!!!
Frank en zijn team hebben er wederom voor gezorgd dat we weer een tijdje vooruit kunnen met onze Volvo XC70 uit 2007.
Ze denken mee, zijn flexibel en het werk is altijd goed. Kom er graag met m’n auto.
M’n haperende auto reed met 3 uurtjes weer als een zonnetje. Hele snelle service. Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Alles prima!
rijdt weer stil met nieuwe banden; dank voor pechhulp!
Klantvriendelijk, goede service. goede communicatie
Al jaren klant bij Vakgarage van Laar!!
Soepel een afspraak maken, bevestiging per email ontvangen, goed telefonisch advies, gespecificeerde rekening per email, allemaal prima.
Je hoeft je hier geen zorgen te maken alles wordt tip top nagekeken. Voor mij de garage nr 1 in Haarlem eo.
Onderhoud en APK weer vakkundig uitgevoerd en goede service.
Het team van vakgarage van Laar staat altijd voor je klaar en is zeer behulpzaam en beschikt over de juiste vakkennis.
Ook in drukke tijd, ruimte zoeken om te helpen.
Alles bij deze Vakgarage ademt klant en service. Ze zijn super open helder over wat er met je auto is en eerlijk over wat al wel nodig is of nog even kan wachten mocht je willen.
Al jaren naar tevredenheid klant.
Auto wilde niet starten en kon snel terecht. Accu bleek niet meer goed. Meteen een nieuwe accu (was gelukkig op voorraad) in de auto en klaar. Super service.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem