Het duurde even voordat ik contact had, maar toen is mijn auto prima onderhouden
Niets op aan te merken. Goede communicatie en service.
Denken met je mee en geven goede adviezen.
Een geschikte auto gekocht
Ben al jaren klant en ben heel tevreden
Ging voor de apk maar net voordat ik hem weg bracht deed de ventilator/airco het niet meer en ook dit werd snel en vakkundig opgelost.
buitengewoon tevreden over de snelle, vakkundige afhandeling van mijn autopanne.
Ik ben heel tevreden en heb gemerkt dat er geen onnodige dingen worden gedaan. Er wordt meegedacht en dat is heel erg prettig!
Aardige mensen en altijd snel en goed geholpen. Geen onnodige kosten en denken vanuit de klant.
Uitstekend garage
Goede service, vriendelijke receptie en medewerkers.
Snel geholpen en op de hoogte gebracht van de status en kosten. Auto rijdt weer, zo fijn! Deskundige en klantvriendelijke garage.
Prima garage
Mijn oude auto wordt hier snel en vakkundig gefikst als het nodig is. Ze denken mee om de planning rond te krijgen en leveren snel werk en voor een goede prijs. Aardige lui, fijn om zo’n garage in de buurt te hebben! 100% tevreden.
Open communicatie, geen verassingen achteraf.
Zeer goed geholpen. Altijd in overleg, zonder t maken van onnodige kosten.
Deskundig
Je wordt er keurig geholpen. Goed advies en overleg.
Vooruitdenken
Fijne, betrouwbare garage. Goede service. Persoonlijk. Ik rij er graag voor naar Haarlem.
Steeds vriendelijk contact en inlevingsvermogen. Servicebereid en goede kwaliteit. Al jaren zeer tevreden.
Snelle service, vriendelijk en altijd mee denken.
De auto kon snel worden gebracht. Er wordt eerst duidelijkheid gegeven over de prijs, alvorens de reparatie uit te voeren. Ook de reparatie zelf was snel gedaan.
Zeer prettig.
Op internet een occasion gezien en mail gestuurd om afspraak te maken voor een proefrit. 1e Pinksterdag mail gestuurd en toch op 2e Pinksterdag al antwoord en bevestiging voor de proefrit. Voorafgaand aan de proefrit vriendelijk ontvangen door Frank. Na de proefrit hebben we besloten om de auto aan te schaffen en alles werd verder in werking gezet. Op de dag van aflevering kregen we ook nog een hele leuke verrassing. Een taartje met het kenteken van onze aangeschafte auto. Heel attent. We zijn dus heel blij en super tevreden met deze garage.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem