De beste garage van Nederland werd me ooit verteld door een grote automaterialen importeur. En dat zijn ze. Snel, conform afspraak, veel vakkennis en vooral goeie communicatie.
Zie hierboven.
Prettig contact, en kundig personeel.
Ik ben klant geweest bij een andere garage die de rekening zo hoog mogelijk maakten, reparaties die nog echt niet nodig waren,ik ben zo blij met jullie
Zoals altijd fijne mensen mensen!
Een bijzonder prettig familiebedrijf dat met je meedenkt. In overleg kijken hoe reparaties/kosten enigszins gespreid kunnen worden. Maar als de nood hoog is maken ze ook tijd. Topkwaliteit én service!
Geweldig geholpen
Vriendelijk, servicegericht en schappelijk
Persoonlijke aanpak en afspraken die worden nagekomen.
Betrouwbaar en goede service vriendelijk personeel
Hele snelle hulp , die ik nodig had is zeer vriendelijk , adequaat en efficiënt verricht
We komen hier al jaren naar te vredenheid. Vriendelijk, betrouwbaar en goede service!
zeer tevreden over vakgaragw van Laar
Bij Van Laar, weten ze wie je bent, kennen ze je auto en hebben een goede prijs. Ik vind iedereen daar erg vriendelijk en ik word altijd gebeld over de te verwachten kosten en of dat akkoord is.
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
Wanneer ook maar iets onduidelijk is voor een leek ben ik altijd welkom om het te laten zien/ onderzoeken. Tijd wordt er altijd gemaakt !!
kennis en vaardigheid en behulpzaamheid
Klantgericht en vakkundig, zowel in de garage als bij de receptie.
Extra technische uitdagingen waren te specifiek en te complex. Leurige garage voor basis werk
Nadat de keuze in Peugeotgarages steeds kleiner werd, overgestapt naar deze garage en geen moment spijt gehad; vriendelijke en meedenkende receptie-medewerkers en technische staf die oplossingen aandraagt en goed werk levert.
Altijd een vriendelijke ontvangst
Correct en eerlijk onderhoud
Heel erg blij!!
Hoe druk het ook is, je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen
Bij van Laar kom ik al enige jaren. Ze hebben verstand van zaken en zijn flexibel tav mijn wensen.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem