Warm en meer dan vriendelijk ontvangen, en goed en vakkundig geholpen. Het meest eerlijke autobedrijf die ik ken ! Serieus !!
Altijd een eerlijk advies, meedenkend. En altijd gezellig en vriendelijk!
Betrouwbare garage met prima vakkundig personeel
's Morgens langs de garage omdat ik een schurend geluid bij een van de remmen hoorde. Kon de auto direct achterlaten. Al aan het eind van de dag was een en ander vervangen / gerepareerd en kon ik de auto ophalen.
Goede en snelle service
Probleem wat onoplosbaar leek toch opgelost
reparaties worden goed uitgevoerd.
Klantvriendelijke en kwalitatief goede garage.
Kon tussendoor direct terecht met een lekke band. Altijd zeer (klant)vriendelijk en geven goed advies.
controle/waarschuwingslamp ging en bleef branden
Altijd alles goed geregeld en in goed overleg. Volste vertrouwen in!!!
De garage is op zoek gegaan naar een nieuwe (gebruikte) voor mij. En heeft een auto gevonden en opgehaald, die volledig voldoet aan mijn wensen
Ik dacht een probleem te hebben met mijn remmen. Dit heeft de monteur uitgezocht door in de auto te gaan rijden terwijl ze eigenlijk geen tijd hadden hiervoor. Uiteindelijk bleken de rem schijven krom, en was het dus geen urgent probleem. Voor de analyse hoefde ik verder niets te betalen wat ik erg netjes vond.
Erg fijne ervaring, er wordt van te voren overlegt of de reparatie mag/kan worden uitgevoerd. Je komt zo niet voor verrassingen te staan.
Alleen maar goede ervaring, zo simpel is het
Leveren goede en hoge kwaliteit en alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk!!!!
Prettig en kundig bedrijf
Wordt altíjd prima geholpen.
Prima service en lekker dicht in de buurt
toppers staan altijd klaar als er een probleem zich voordoet
Fijn dat de onderdelen gelijk vervangen konden worden. Zodat ik s avonds weer over mijn auto kon beschikken.
Prima service en kwaliteit. Ik kom hier met veel plezier.
Staan altijd klaar voor je en de service is geweldig.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem