Uitstekend geholpen door deskundig en vriendelijk personeel
Alles prima in orde. Al ruim 25 jaar
Betrouwbare vaklui die altijd met een duidelijk plaatje advies en service verlenen. Bedankt Frank en crew
Snelle service na het lekrijden van mijn band. Binnen 24 uur was er een nieuwe band besteld en kon ik even tussendoor langskomen voor het vervangen.
Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf ( aanbevolen door mijn bandenbedrijf ) was zeer positief. Vriendelijke ontvangst en direct het idee dat men vakkundig en serieus het werk uitvoert ( niet zoals bij andere bedrijven waar je het idee krijgt in een feestzaal beland te zijn , harde muziek en veel geschreeuw... ) . Achteraf het gevoel dat het regulier onderhoud goed is uitgevoerd en mijn klacht direct goed is opgelost. De rekening was in dit geval door de reparatie in de voorwielophanging tamelijk hoog maar gelijk aan wat ik ongeveer verwacht had en waarschijnlijk aanzienlijk lager dan bij de merk-garage.
Vrijdag middag kreeg ik de melding dim-licht defect. Kon bijna gelijk terecht en werd snel vervangen.
Klantvriendelijk,vertrouwd,
Klein onderhoud en APK
Na een telefonisch gemaakte afspraak volgde een nette ontvangst. Een goede leenfiets stond ter beschikking. Zodra de auto klaar was, volgde een verantwoording voor de verrichte werkzaamheden. De auto rijdt weer als een zonnetje
Kan hier altijd terecht en prima service.
Alles weer super en correct afgehandeld, ben zeer tevreden
Perfecte ervaring.
Zeer ervaren monteurs je wordt op afspraak prima geholpen
Kwaliteit zoals het hoort en voor een acceptabele prijs.
zie boven
Oude auto van 14 jaar al jaren prima onderhouden en goede voorspelling resterende levensduur/reparaties. Vinden oplossing bij storingen.
Fiets ter beschikking
Weer naar volle tevredenheid bij Van Laar geweest voor APK en beurt. Ter zake kundig en plezierig in het contact
top service, snel in het afhandelen van de einde garantiekeuring. je krijgt een duidelijk rapport met wat er mis is (mocht dit zo zijn). Ook geven ze advies wat je kan doen om dit te repareren of de volgende keer te voorkomen.
Prima service en prettige behandeling
Zoals altijd een zeer klantvriendelijke ontvangst en een zeer deskundige en vlotte onderhoudsbeurt aan voertuig uitgevoerd
Geen twijfel over deskundigheid, goeie afstemming over wat er gebeuren moet, afspraak lan in prettig overleg plaatsvinden.
Gewoon goed en prettig
Pegasusstraat 86 90