Bij deze garage weet je dat er altijd goed met je auto wordt omgegaan en dat ze je altijd eerlijk en vriendelijk zullen helpen!
Er goede ervaring gehad. Alles mooi gerepareerd binnen de afgesproken tijd. Heel blij mee!
Bij het aangeven bij het maken van een afspraak om mijn remmen na te laten kijken omdat deze piepten, is er ook gekeken naar de apk. Omdat ik niet wilde wachten tot 24/9 met het nakijken van de remmen ivm de remschijven is afgesproken dat er een beurt gedaan zou worden en de remmen daarbij meegenomen zouden worden. Op advies van degene die ik aan de telefoon had, zou er na 24 juli een afspraak gemaakt worden voor de apk op 24 september zodat de apk op deze datum zou blijven staan. Op 29 juni heb ik gebeld met de vraag hoe laat ik de auto kon brengen en nog een keer aangegeven dat het dit keer alleen om het nakijken van de remmen ging en dat de apk later zou gebeuren. Aangezien de apk wel in de agenda stond, zou deze worden doorgestreept. Bij het ophalen van de auto bleek dat de apk toch is gedaan en daar baal ik gewoon van. Zeker omdat het twee keer zo niet is afgesproken. Ondanks dat de auto wel weer fijner rijd, piepen de remmen echter nu nog steeds.
Mijn ervaring met van laar is louter positief. Goede service, deskundigheid en klantvriendelijkheid.
Er wordt meegedacht over de juiste banden keuze en ongevraagd advies gegeven om deze ook uit te lijnen
Een zeer goed en betrouwbaar adres…
Netjes overleg geweest over de werkzaamheden. Klein onderhoud met wat extra's, en APK.
Met recht een Vakgarage, veel expertise, betrouwbaar en goede Service !
Snel en prettig
Prima ervaring
Wanneer er iets is kun je altijd terecht bij de garage, ze denken mee, en lossen t op Super!
Op mijn verzoek moest de auto in de ochtend voor een kleine beurt omdat ik hem in de middag nodig had. Om 10.30 uur was hij al gereed !
Prima/ deskundigheid en klantvriendelijk bedrijf
De reparatie (nieuwe koppeling) werd wel wat duurder, maar daar hielden we rekening mee.
Professionele garage met vakbekwame medewerkers.
Zie hierboven.
Doen wat je vraagt en geven goede adviezen.
Dat vind ik prima en tevreden
Er wordt duidelijk aangegeven wat wel en niet vervangen moet worden en altijd vooraf kort gesloten welke dingen wel of niet gedaan worden.
al jaren goed
Ik kom al een aantal jaar bij Van Laar, prettige garage, of het nu is voor een spijker in de band of uitgebreide onderhoudsbeurt, altijd vriendelijk, goed advies en niet te duur! En dat je met een veilig gevoel weer in je auto stapt!
al meer dan 25 jaar klant.Wat valt daar nog aan toe te voegen??
Positief en meedenken
ik ben al vele malen uitstekend geholpen zowel snel service als met de onderhoud beurt en APK snel en goed ik ben ontzettend blij dat er zo een garage bij mij in de buurt is
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem