Auto gebracht voor jaarlijkse apk keuring en onderhoud. Vriendelijke en vakbekwame mensen.
Ook nu heeft Frank van Laar weer gezorgd voor een snelle en vakkundig uitgevoerde reparatie van mijn Opel Tigra.
Goed op de hoogte gehouden van verloop reparatie
Ik kwam om een afspraak te maken voor het vervangen van remlicht. Er werd gekeken en er bleek een monteur beschikbaar om dit meteen te fixen. Héél fijn!
Kon snel terecht voor de keuring. Werd netjes gebeld over de kosten
Goedemiddag Goed ontvangen een goede leen fiets gekregen Keurig gebeld dat de auto klaar stond tevreden over de service Groetjes Gerrit Oostra
Prima service, vriendelijk en bekwaam
Ben al klant bij v. Laar. Ben zeer tevreden. Service uitstekend. Prijzen zijn wel aan de hoge kant.
Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden. Ik word altijd vriendelijk behandeld. Ook word ik vooraf op de hoogte gesteld van de uit te voeren reparaties en wat dit gaat kosten.
Heel fijne garage, op voorhand altijd prijsopgave en naar mijn idee betaal je niet teveel. Ook zeer klantvriendelijk.
Prettige medewerkers en goed en vakkundig werk leveren ze.
Eerlijk advies, top service, zeer klantvriendelijk.
Prima service, deskundige medewerkers, altijd bereid je te woord te staan en van advies te dienen. Waar mogelijk staat vakgarage van Laar ook ad-hoc voor je klaar! Niets dan lof dus.
Ontzettend vriendelijke en goede service
Gevraagd of auto voor 10.30 klaar kon zijn. Dat is gelukt. Top!
Vakgarage Van Laar ia al jaren een vast adres, zowel voor mijn oldtimer(Porsche) als mijn nieuwe Volvo V90 Cross Country. De mensen zijn vakkundig en zeer flexibel. Uiteraard is van tevoren een afspraak maken belangrijk. Maar waar geldt dat niet? Henk van Leeuwen, Akersloot
Dhr. Van Laar denkt altijd mee op zoek naar de beste oplossing.
Bijzonder klantvriendelijk en altijd goede service
Al vele jaren ben ik klant bij Van Laar. Als ik een nieuwe auto nodig heb, bemiddelt hij. Op dit moment rijdt ik in de zevende auto die bij Van Laar in onderhoud is. De garage is niet extreem goedkoop, maar er wordt een redelijke prijs berekend. Altijd is er goed overleg en een persoonlijke behandeling is standaard Ik heb de medewerkers nooit kunnen betrappen op ondeskundigheid. Wij zijn heel blij met deze vakgarage
Wordt erg goed geholpen.
een goede ervarig kundig en vriendelijk. goede uitleg van wat er aan de hand is met oplossing
Na een technische keuring (uitgevoerd door Van Laar op mijn verzoek na aankoop occasion) kreeg ik zeer vakkundig en vriendelijk advies mbt evt volgende stappen. Wat vooral opviel is dat er ruim de tijd voor mij werd genomen om verschillende opties te bespreken waar Van Laar zelf geen klandizie aan over zou houden.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem