ok
IK wordt altijd vriendelijk geholpen door alle personeel. Er is altijd goed overleg mogelijk. Goede adviezen en goede service !!!!
zie boven
zeer tevreden
Altijd een vertrouwd adres voor onderhoud enreparaties, metvriendelijke medewerkers
Goed tot zeer goed
Al jaren mijn vaste garage , aanbevolen door een andere garage en ben zeer tevreden .
VakGarage Ernes is een goede plek om u waardevolle vervoersmiddel achter te laten.
Distributieketting vervangen, de auto loopt weer als een zonnetje.
goed, vakbekwaam en klantgericht bedrijf!
goede prijs kwaliteit verhouding
Wij hebben onze autos al jaren in onderhoud bijJan Ernes, mede door zijn zeer prettige en klantvriendelijke service in combinatie met kwaliteit.
afspraak was correct. tijd van aanvang , netjes op afgesproken tijd, afhandeling van overeen gekomen werkzaam heden is prima.
Goede service, vervangende auto ter beschikking gehad. Vervangen alleen datgene wat echt nodig is
Heldere toelichting op mankement en herstelprocedure. Terug naar huis gebracht omdat reparatie veel tijd kon vergen. Volgende morgen herstelde en gekeurde auto terug gebracht. Sneller en efficienter kan ik mij niet voorstellen.
Zoals ik gewend ben van Vakgarage Ernes, heel goed !
Deskundige monteurs die altijd zorgen voor een prettige en snelle doorloop van de werkzaamheden
Gewoon goed.
Spoedklus snel ingepast!
Op correcte wijze intake gehad een paar maanden geleden en nu probaat, snel en ogenschijnlijk goed geholpen. Ben nu zeker dik tevreden
Prima geserveerd. Airco deed het niet. Geheel volgens afspraak is alles snel gerepareerd.
Zie hierboven
Heerstraat Centrum 9 A