klantvriendelijk, deskundig
kom al vanaf begin bij deze garage. Eigenaar Jan Ernes en team staan altijd klaar en verlenen zeer goede service. Tevens correcte afhandeling secundaire zaken
Geen verstand van auto’s maar zeer goed geholpen waardoor mijn afgekeurde auto binnen de kortste keren weer de weg op kon.
Zoals altijd tevreden over deze garage. Goede service en behulpzaam
Altijd deskundig, snel en vriendelijk geholpen.0
Weten wat de auto en zijn eigenaar uiteindelijk nodig heeft . Service is een integraal onderdeel van de dienstverlening
Geweest voor een APK Keuring, netjes geholpen, vriendelijk personeel.
Ik heb een goed gevoel bij het contact met de garage.
No-nonsens met oplossingsgericht meedenken met mij als klant. Samen wordt er gezocht naar een passende oplossing.
Goede garage met deskundig personeel en heel goede service !!
Last minute een afspraak kunnen maken voor een APK! Auto ingeleverd en onder het genot van een lekker bakje koffie en wat leesvoer kunnen wachten op de APK keuring!! Tot de volgende keer!
Vakbekwaam in alle auto merken en types, onderhoud en reparaties in overleg met klant zonder veel gedoe. Redelijke prijzen, zo goed als nodig, goed advies en betrouwbaar.
Geweldige service, aardige maar vooral vakmensen.
Vertrouwd en afspraak wordt nagekomen, het klopt gewoon. Prijs kwaliteit in orde
CORRECTE AFHANDELING ZOWEL VWB AFSPRAKEN, WERKZAAMHEDEN, TOELICHTING/VOORLICHTING ALS FACTURATIE
Al jaren naar tevredenheid klant. Super service en klantvriendelijk
Je wordt van te voren gebeld wat de eventuele onkosten zijn. Bij een beurt aan je auto hoef je voor de APK alleen de afmeldkosten te betalen.
Goede afhandeling van gemaakte afspreken.
Je wordt netjes ontvangen, voelt je geen nummer en er wordt gezellig gecommuniceerd! Dat alleen al is goed genoeg voor een uitstekend als resultaat!
Deskundig geholpen en geïnformeerd bij kopen van motor olie. Top
€263 voor een kleine beurt met apk vind ik stevig aan de prijs terwijl ik bij de merkgarage €118 kwijt zou zijn. Mijn fout, ik had een prijsopgave moeten vragen.
Klantvriendelijk, goede uitleg over de reparatie's. Correcte afhandeling.
Super goede lokale garage
Apk keuring