Fijne mensen en goede service.
Ik voel mij altijd welkom en neemt alle tijd. De auto's hebben ons nooit in de steek gelaten. Op zeer kundige wijze worden de auto's miniteus onderhouden. Als er ook maar enigszins wordt afgeweken van het schema wordt ik hier vooraf telefonisch van op de hoogte gesteld. Ja...specialisme kost geld, maar ik ben nog nooit voor financiële verrassingen komen te staan. Dank jullie!
vakkundig, duidelijk in overleggingen, betrouwbaar, goede prijs -kwaliteit en zeer klantvriendelijk
Een hele.goede Vakgarage
Snelle en goede service met goede en duidelijke communicatie
Behulpzaam, goede klantservice gericht, al jarenlang
Afspraak wanneer het kan en altijd goed geholpen en uitleg krijgen van wat er nou kapot was of verkeerd zat
Gewoon een hele goede srevice geboden door vakbekwame mensen.
Fijne garage
Alles volgens afspraak en zeer vriendelijke en correcte behandeling.
Altijd op zoek naar een oplossing
Altijd goed geholpen.
Goede service en ervaring. En vooral vriendelijk personeel. En fijne klantvriendelijkheid, en ondanks de top drukte heeft het personeel aan de balie/monteurs tijd voor een babbeltje met een kop koffie. Kortom super goede service.
Communiceren goed zodat ik als leek een idee heb van wat er moet gebeuren of wat er gebeurd is. Dat zorgt voor veel vertrouwen in het bedrijf
Ik zou deze garage aanbevelen aan vrienden en kennissen. Fijne persoonlijke behandeling en goeie afspraken. Bij grote beurt wordt je gebeld, zodat je weet wat de kosten zijn enz Ga zo door!!
mensen aan receptie nemen de tijd om je klachten aan te horen en aan de hand daarvan advies te geven over de te volgen weg naar reparatie met daarbij de kosten
Goede en fijne garage .
vriendelijk personeel van te voren bellen ze wat eraan is en hoeveel het kost
Word altijd gebelt als er iets bezonders aan de hand is .
Zelfs als ze eigenlijk geen tijd hebben, maken ze tijd voor je als je een probleem hebt. Snelle en goede service. En vriendelijk personeel. Top garagebedrijf
Betrouwbare garage, laat weten als er bijzondere reparaties nodig zijn en de kosten voor verrichte zaken zijn heel redelijk.
Goede service .
Heerstraat Centrum 9 A