Snelle professionele service
Klantvriendelijk, overleg bij grotere reparaties.
Super goede ervaring. Zou deze garage iedereen aanbevelen
Zeer tevreden!
Snel en goed geholpen
Prettig
Ik wordt bij Vakgarage Ernes en Pierey altijd correct en behulpzaam geholpen.
Vriendelijk personeel en een goede vakgarage
Vriendelijk, deskundig en uitstekende prijs/kwaliteit
Goede Service en Klant vriendelijk.
ik word er altijd goed geholpen geen problemen
Vriendelijk en goede service /uitleg factuur en doen wat nodig is en niets onnodig, duidelijkheid en goed advies.
Ben al 10 jaar klant bij mijn favoriete garage. Altijd goede service en vriendelijke bediening
Wij hebben ons wagenpark al jaren in onderhoud , met name de MB kennis van Ralf is top. Persoonlijke benadering, en erg klantvriendelijk. Ga zo door
Bij APK goed advies gekregen, auto vakkundig gerepareerd en weer goedgekeurd.
Monteur denkt mee met klant om de beste oplossing te bewerkstelligen !
Ik ben al lange tijd zeer tevreden
Duidelijk beeld voordat er ook maar iets gebeurd aan je auto, vooraf weet je waar je aan toe bent, top.
Vakkundige mensen. Heel transparant zijn ze v.w.b. De werkzaamheden aan je auto. Prima.
harstikke goed
Kan er eigenlijk weinig over zeggen. Alleen APK, en dan valt er niet zo veel te beoordelen. De afhandeling was korrekt en het kontakt prettig.
Snel, goed en vakkundig geholpen
Netjes en vakkundig geholpen
Heerstraat Centrum 9 A