Vriendelijk personeel. Grote kennis van zaken en altijd meedenkend bij problemen etc. Komhier dan ook erg graag.
Ik werd uitstekend geholpen en ze hielden enorm rekening met mijn slechthorendheid. Ze nemen de moeite om een lange mail te schrijven ipv telefonisch. Top garage!
Heel prettig bedrijf waar klantvriendelijkheid boven aan staat. Altijd behulpzaam.
fijn en supersnel geholpen
Vanaf de aanschaf van mijn Mazda Demio (2e hands) heb ik hem bij de Muzenberg aangeboden. Dat is al 12 jaar geleden. Ik ben altijd correct en vriendelijk behandeld. Grote - en kleine beurt zijn altijd naar tevredenheid uitgevoerd, evenals tussendoor reparaties. Voor kleinigheden waarmee ik kwam werd nooit iets berekend. Ik ben tevreden met garage de Muzenberg
goede service ,klantvriendelijk ,een min punt als de klant vraagt om terug gave van het vernieuwde onderdeel wordt hier geen gehoor aan gegeven ?het geeft meer vertrouwen om te kunnen zien dat dat onderdeel is vernieuwd !!
Goed! Altijd vriendelijk, deskundig en zorgvuldig.
Ben al jaren klant bij de Muzenberg. Heb nu mijn 3e Mazda 6. Heb uitstekende ervaringen met dit bedrijf in vrijwel alle opzichten.
Steenoven 28
5626DK Eindhoven