Ben zeer blij met deze vakgarage Muzenberg .
Ik kom nu alweer ca 8 jaar bij Vakgarage de Muzenberg. In die tijd ben ik altijd zeer vriendelijk en in mijn ogen vakbekwaam behandeld. Vooraf en achteraf wordt duidelijk aangegeven wat er tijdens een beurt gaat gebeuren. Dus geen verassingen achteraf. Dit is ook de reden dat ik mijn eerste nieuwe auto ben hen heb gekocht.
Super nette werkplaats. Straalt professionaliteit uit. En ben ook super behandeld en de auto is weer in orde wat airco betreft. Moet nog mijn remblokken repareren, kom daar zeker voor terug.
Goed en snel. Keurig op tijd.
Directe reparatie kachelmotor €450,00, was niet mogelijk maar bij ophalen auto, na een beetje doorzoeken, nog maar € 270,00 (wel diagnose-uren moeten betalen). Kosten 2de-handse motor +/- € 40,00 + met inbouw wordt €?, schat zo\'n € 150,00, nogal een verschil met € 450,00!! Voel me eerlijk gezegd belazerd, als ik meteen ja had gezegd was ik gewoon opgelicht voor € 280,00.
Twee schades in twee weken is perfect opgelost ook een goede leenauto, chapeau !
zeer goed
Netjes ontvangen en te woord gestaan.
Correct. Duidelijk. Vriendelijk. Klantvriendelijk.
Super contact! Gewoon lekker normaal, geen poespas en prima service. Gewoon dikke prima!
Steenoven 28
5626DK Eindhoven