Goed, betrokken medewerkers
Vaklui die goed advies en service geven! Veel beter dan de “eigen merkgarage” van mijn auto!
Alignment4value
Nette garage en mijn auto is weer als nieuw
Voor eerste keer hier geweest voor aankoopkeuring. Ervaring positief.
Net bedrijf zonder veel opsmuk , goede service met een prettige ligging.
Enkele jaren terug helaas een heel slechte ervaring gehad met de Muzenberg, maar volgens mij is er het een en ander veranderd. Personeel is vriendelijk, prijzen lijken me redelijk, goede kwaliteit van producten, heldere communicatie en goede koffie die je wel eerst moet weten te vinden :) Ook leuke guppies op de balie, maar die willen misschien een grotere kom om in te zwemmen... Het waren er zoveel, het leek op overbevolking :)
uiterst GOED!!!!
Zeer fijn bedrijf.
Uitstekend, kwam enkel voor apk maar de voordeur van de auto kraakte nogal vanwege een eerder opgelopen schade en dit is ongevraagd (het kraken/knarsen van de deur dus) verholpen. Klasse, bedankt.
Steenoven 28
5626DK Eindhoven