Staan altijd voor je klaar. Vakmensen. Je krijgt het gevoel dat je bij de familie hoort.
Alles klopt
Het bevalt goed en wat goed is moet zo blijven
Altijd correct te woord gestaan. Altijd overleg bij reparatie en of APK.
Fijne medewerkers die met je mee denken.
Vakwerk en prima service
Prima geholpen.
kundig gemaakt en goed gecommuniceerd
Mevrouw Caroline was zeer vriendelijk, attend en hulpvaardig. Een klein min puntje voor de garage. Bij 2 banden was de bandenspanning te laag, dat hadden zij moeten constateren.
Bedankt voor de mooie review en voor de tip! Veel plezier met de nieuwe auto. Team Autobedrijf van Nieuwenhoven
al jaren tevreden
moest zelf steeds contact opnemen hierna wel actie maar jammer dat je hierachter aan moeten bellen. Voor de rest als nog goed ben benieuwd als ik daar mijn eerste onderhoudsbeurt laat doen.
Beste Hennie, Jammer om te horen dat u zolang heeft moeten wachten op een reactie van ons. Ik begrijp dat u na aankoop van een auto er zo snel mogelijk plezier van wilt hebben. Wij waren voor het afleveringsklaar maken van de auto en aanvraag kenteken afhankelijk van derde partijen. Dat is tijdens de feestdagen altijd lastig vanwege aangepaste openingstijden. Belangrijke les voor ons is dat wij de klant tussentijds beter op de hoogte moeten houden van de stand van zaken. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe auto en danken u voor de Feedback! Team Autobedrijf van Nieuwenhoven
Bij een hulpvraag krijg je goed en duidelijk advies
De reparatie met de aanvullende aandachtspunten is correct uitgevoerd en tegen een reeel en aanvaardbaar tarief.
Had een probleem met mijn versnellingsbak. Zeer goede research en de reparatie heeft mijn probleem verholpen
Super service, zeer persoonlijke benadering, goede uitleg van de werkzaamheden,!
Perfect geregeld
Een garage met vriendelijke betrokken medewerkers. Een vertrouwd adres voor ons. Fijne feestdagen en een DICHTERBIJ 2021 wensen wij jullie !
Erg goed geholpen met de aanschaf van een e-bike.
De klantvriendelijke benadering en correcte behandeling voor, tijdens en na afloop van de onderhoudsbeurt, zijn in een woord uitstekend!!!
vriendelijk, helpend, duidelijke uitleg over iets, meedenkend
Ze hebben er alles aan gedaan om onze nieuwe auto netjes en op tijd af te leveren. Zelfs een auto gaan halen om te proef rijden. Super service.
Vakkundig,servicegericht.klantvriendelijk
Zoals afgesproken, netjes en snel
werd snel geholpen
Eind 12 b