prima anders ga ik wel naar een andere garage kom bij jullie al meer dan 40 jaar denk ik
Zoals t hoort. Een familiebedrijf met hart voor de zaak én voor de klant! Dar kan menig merkdealer een voorbeeld aan nemen
goed zo als altijd, alleen de leenfiets die ik kreeg om naar huis te fietsen was een verschrikking slecht zadel geen power in de accu als het omhoog ging moest flink zelf op de trappers duwen
Snelle reactie na telefoontje.Hierna meteen actie en binnen paar dagen het probleem verholpen.Goede onderlinge communicatie tijdens het proces
Na een telefoontje kon ik direct de auto brengen. De reparatie werd snel en vakkundig gedaan. Er werd een leenauto aangeboden maar deze hadden we niet nodig.
Afspraken worden nagekomen, kopje koffie en leesvoer en je kunt je wachttijd goed doorkomen. Na afloop uitleg van de werkzaamheden.
Auto voor keuring gebracht. Vooraf contact gehad omtrent bijkomend onderhoud. Prijsindicatie gekregen voor reparatie/slijtage. Kortom, prima service, zonder verrassingen.
Vanaf het begin veel uitleg, tijd en mogelijkheden om fietsen uit te proberen
Altijd correct geholpen. En er wordt overlegt bij eventuele kosten reparatie.
Komen afspraken goed na. Hebben een goede service. Hebben zeer klantvriendelijk.
Als er problemen zijn met onze auto worden ze meteen opgelost terwijl je aan een cappuccino zit.
Langs gegaan met de vraag om uit te kijken voor een specifieke auto op de markt. Deze is voor mij gevonden, opgehaald en afgeleverd. Zeer tevreden mee.
Zeer goed advies bij aanschaf elektrische fiets. Veel kennis en prima service. Aanrader !
Goede enn snelle service
Prima garage
andere auto gekocht voor eerste keer bij van nieuwenhoven . goed geholpen en bij eerste punt van aandacht werd deze direct en tot tevredenheid verholpen
Zeer goede uitleg over de werking van de elektrische fiets. Omgang met verkoopster als zeer prettig en persoonlijk ervaren.
Professionele begeleiding en uitleg, tijd en ruimte om proefrit te maken. Goede service
Er werd mij verteld dat die auto uit Luxemburg zou komen maar in het boekje wat in de auto ligt blijkt hij uit tsjechië te komen Waarom wordt dit verteld En ik wacht al bijna 14 dagen op het witte nummerbord dat bij de trekhaak zou worden geleverd
Beste Piet, Bedankt voor je reactie. Ik begreep van de betreffende verkoper dat hij inmiddels contact met jou heeft gehad. De kentekenplaat is geregeld en hij heeft toegelicht hoe het zit met de herkomst van de auto uit Luxemburg. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij die graag. Veel plezier met de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Caroline van Nieuwenhoven
Ze staan altijd voor je klaar, en denken met je mee!
Goede service. Altijd netjes overleg bij eventuele kosten.
Werd heel goed geholpen
Zeer vakbekwame mensen die altijd voor je klaar staan. Bij aankoop auto, onderhoud en service.
Kapotte koplamp. Direct geholpen. In de tussentijd in de showroom rondgegaan. Mevr. kwam vragen of ik geholpen kon worden. Wil van de grote auto wijzigen in een compactere, maar welke. Uitleg gekregen hoe modellen naar compact veranderen. Voorbeelden gekregen welke tevens met elkaar vergeleken werden. Duidelijke uitleg. Ben bijzonder tevreden.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind