Voor mij de laatste keer. Ik heb meerdere keren terug moeten rijden omdat het onderhoud niet goed was uitgevoerd. Zo kwam ik er bij toeval achter dat ze vergeten waren koelvloeistof bij te vullen na vervanging van de waterpomp (1,8 liter!). Remvloeistof niet bijgevuld maar wel doorbelast. Kwalijke slordigheidsfouten die uiteindelijk (na x aantal maanden) voor mijn rekening zouden komen. Geen negatief woord over de vriendelijkheid/behulpzaamheid van de medewerkers; die zit goed en is oprecht.. nu te kwaliteit nog. Helaas ben ik het vertrouwen kwijt.
Vanwege een acuut technisch probleem kontakt opgenomen op advies van mijn broer. Hij heeft hier jaren geleden een Nissan gekocht en is altijd klant gebleven ondanks dat hij in Stramproy woont. Daar woonde ik ook trouwens tot eind nov. 2019. Nu in Heythuysen. Uitstekend en vriendelijk te woord gestaan en vakkundig en snel geholpen. En dat op slechts ca. 5 km afstand van mijn nieuwe woonadres! Mijn keuze voor de toekomst is dus gemaakt!
Behulpzaam en meedenkend. Goede service.
APK keuring plus het vervangen van twee banden was in no-time klaar
Ik heb mijn auto's bijna altijd bij van Nieuwenhovenin gekocht en laten onderhouden Nooit geen problemen gehad. Ook prijstechnisch kunnen ze de competitie aan
De auto is bij jullie in de werkplaats geweest n.a.v. een storing binnen de garantieperiode. Even moeten wachten op het onderdeel, maar daarna snel een afspraak op voorkeursdag en tijd kunnen maken. Tijdens het wachten 2x koffie aangeboden gekregen. De wachttijd kwam overeen met hetgeen vooraf was aangegeven. Daarna te horen gekregen en te zien wat vervangen was. Dat vond ik wel heel erg goed.
Goeie service en de tijd nemen voor de klant
Goeie service, vriendelijk en nemen de tijd voor je.
Er werd niet gedaan wat er gevraagd werd, hebben terug moeten bellen om nog een keer iemand te laten komen.
Wij hebben contact gehad met deze klant en er blijkt een miscommunicatie te zijn geweest aan hun zijde waardoor onze monteur door een medewerker is weggestuurd en wij later weer terug zijn moeten komen. Kan gebeuren! Degene die de enquete heeft ingevuld was hiervan niet op de hoogte.
Snel geregeld voor een afspraak Correcte afhandeling
De opdrachten worden goed en snel afgehandeld. Verder kan men zelfs langere wachttijd doorbrengen bij een prima kopje koffie met iets lekkers. Een uitgebreide leestafel is aanwezig.
Bedrijf ziet er goed uit alles wordt keurig geregeld en de het stuur etc van de leenauto werd nog even met hygiënisch doekjes afgedaan. Top service
Wordt altijd netjes en snel geholpen, proberen altijd tot een oplossing te komen
Deze beoordeling betreft alle werkzaamheden, zoals periodieke onderhoudsbeurten, reparaties, vervanging van onderdelen. Onze al wat oudere Nissan Primera krijgt de nodige aandacht.
Vriendelijk deskundig.
In verband met ziekte boden ze aan auto thuis op te halen. Top!
APK + beurt: alles keurig geregeld, prima service !
tijdens het onderhoud van mijn auto, was de koffie lekker. ook de monteurs zijn zeer kundig. Wij wensen jullie veel succes toe in de vogende 50 jaar. Gerard en gert Nillesen.
Goede service en eerlijke prijs!
Een fijn en betrouwbaar bedrijf, waar je altijd op een vriendelijke manier geholpen word. Het is makkelijk een afspraak te maken,en deze word altijd uitgevoerd.
Je word vriendelijk en goed geïnformeerd!
Gemakkelijk contact met vaste baliemedewerker, Jack. Eerlijk advies betreffende reparatie en onderhoud. Heb vertrouwen in vakmanschap van monteurs.
Snel afspraak gemaakt online, onderhoud goed afgehandeld.
Zeer betrouwbaar adres, extra nodige verrichtingen volgen altijd in overleg met de klant en na offerte.
en top geregeld
Eind 12 b