Geen problemen, dus alles was bekend.
Snelle en goede service
mooi opgelost was wel prijzig
Altijd goed geholpen.
Tijdige uitnodiging voor onderhoudsbeurt; makkelijk in te plannen; keurige verzorging van onderhoudsbeurt; vriendelijke ontvangst en telefonisch contact
Respectvol bejegend. De verkoper wekt meteen vertrouwen en heeft ruimschoots de tijd voor ons. We voelden ons thuis
Altijd goed geholpen.
Zoals we gewend zijn
Volgende keer kom ik weer
Toppie
als boven
Klant staat centraal Geen moeite is teveel
prima service door vriendelijk en vakkundig personeel.
Tijdens de koopoverdracht is er helaas te slecht gecommuniceerd over een paar belangrijke punten. Zoals géén 2e sleutel en géén garantie. Terwijl dat eerste niet erbij vermeld stond op internet en het tweede punt stond op internet: garantie: JA. Dit stond later als NEE op de getekende factuur vermeld. Dit is achteraf nog teruggekoppeld, maar wij zijn met een vervelend gevoel naar huis gegaan. Helaas is deze garage een vaste klant kwijt.
Beste Judith, Jammer om te horen dat jullie niet tevreden zijn over het verkoopproces. Je hebt je onvrede inderdaad geuit en daarop heeft er een gesprek plaats gevonden waarbij jullie samen nogmaals de betreffende papieren hebben bekeken en de verkoper toelichting heeft gegeven. Omdat jullie hier al vaker een auto hebben gekocht en jullie als klant willen behouden, hebben wij in overleg een financiele tegemoetkoming gedaan.
Zeer bekwaam en hulpvaardig ,en altijd direct geholpen
Zeer goed geholpen en onderhoud uitgevoerd volgens de gereden kilometers.
Heb mijn auto hier gekocht. Toch heb ik een beetje pech met deze auto, want diverse dure reparaties nodig gehad!
Je wordt altijd netjes geholpen
xxx
Klantvriendelijk en behulpzaak
Eerlijk Plezierig Betrouwbaar
Altijd vriendelijk
uitstekende service
Stukken aan de auto. Eerste hulp geboden en probleem direct opgelost.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind