Eerlijk, snel en vakbekwaam
Vriendelijke behandeling en afspraken worden correct afgehandeld.
De ervaringen met dit bedrijf zijn prima. Goede service, correcte benadering. Jammer dat het voor ons zo ver weg ligt.
Heel positieve ervaringen. Deskundig personeel en een auto die onder alle omstandigheden uitstekend functioneert.
goede en snelle afhandeling van de onderhoud beurt
Uitstekend.
Prima service!
Altijd prima in orde
aankoop en onderhoud sinds 20 jaar
Prima service Netjes
Goede ervaring.
wordt er zeer goed en bekwaam geholpen ook als je er plotseling met een probleem aanklopt.
Snelle reactie. Adequate hulp. Meedenkend hoe dit probleem zo goedkoop mogelijk opgelost kan worden i.v.m. de \"leeftijd \" van de auto. Klantvriendelijk.
Prettig ontvangst!
heel goed
Positief zowel de service als deskundigheid. Erg klantvriendelijk! Kwaliteit is super alleen de prijs is voor mijn beurs soms wat veel.
Prima ervaring tot nu toe, geven goed advies. Geven mij het gevoel dat ze eerlijk zijn en mij niet van alles proberen aan te smeren omdat ik als vrouw geen verstand van auto\'s heb.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind