niet goedkoop maar wel kwaliteit
Ervaringen tot nu erg positief. Heel klantvriendelijk.
Vriendelijk, behulpzaam
Alleen maar lof.
Ik ben zeer tevreden over de ervaring die ik heb met Garage van Nieuwenhoven.
Ik heb nu een paar jaar twee auto\'s in onderhoud gehad en recentelijk een tweedehands auto aangeschaft bij dit bedrijf. In alle opzichten ben ik zeer tevreden. Deskundig, klantvriendelijk, meedenkend. Waar ik geen maximale score geef is dat vanwege \'het kan altijd nog wat beter\' beginsel.
Uitstekend bedrijf, vakkundig en vriendelijk personeel met aandacht voor de klant.
Geweldig klantvriendelijk bedrijf alles is mogelijk, ook voor minder valide met zelf gemaakte aanpassingen een windscherm op je E scooter en een verhoogde voetvloer van rubber . Ook een hooge sevice in het vaandel
De afgelopen 4 jaar voor mij een betrouwbaar bedrijf gebleken.
Bij garage van Nieuwenhoven is de klant nog altijd koning. Er wordt in oplossingen en niet in problemen met je mee gedacht. Keer op keer zeggen we tegen elkaar . . . wat is dit toch een fijne garage. We zijn erg gevoelig voor service en garage van Nieuwenhoven is erg goed in het verlenen ervan.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind