prima ervaring.
Vakgarage en medewerkers geven een vertrouwd gevoel. Mooie aankoop occasion met prima service ook v.w.b. de nazorg. Fijn contact.
Fijn om van tevoren te weten wat er aan gemaakt moet worden en wat de kosten zijn. Je wordt opgebeld als er iets bij komt en bijkomende kosten. Altijd in overleg.
levert prima service en overleg/advies. Auto is opgehaald en terug gebracht, ivm operatie ben ik niet mobiel, deze optie i me direkt aangeboden.
Gevraagd om uitleg, maar reageren niet op mail. Via mijngarage.nl kost een kleine onderhoudsbeurt bij hun, met olie en btw < 200,- APK zou voor vaste klanten altijd "gratis" zijn. Grote onderhoudsbeurt kost bij hun, via mijngarage.nl < 300,- met APK ,olie en btw. Ik krijg een rekening van > 400,- voor een kleine beurt, met "gratis " APK, zonder dat er bijzondere ,of bijkomende, zaken zijn. Staat bv olie op de factuur van > 25,- liter, met btw. De aller duurste premium volledig synthetische olie staat op internet voor 17,- , met btw, etc.
Beste H. Hoeijmakers, Bedankt voor uw reactie en de feedback. Zoals wij inmiddels richting u hebben toegelicht wijkt het onderhoud wat wij uitvoeren af met de inspectie in mijngarage.nl. Wij volgen altijd de fabrieksvoorschriften behorende bij de auto omdat wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en preventie. De kleine inspectie in mijngarage.nl bestaat enkel uit een visuele check op slechts 30 punten. Buiten dat het fabrieksonderhoud veel uitgebreider is, doen wij meer dan alleen een visuele controle. Wij reinigen, smeren en indien nodig maken wij onderdelen weer gangbaar. Bovendien is er meerwerk uitgevoerd aan uw auto. Mijngarage.nl werkt met een budgetbeurt. De APK komt er daardoor ook los erbij. De 30 punten dekken de controlepunten van de APK niet eens. De controle voor de APK hebben wij bij u gratis uitgevoerd. De olieprijs kan ik niet controleren omdat ik niet weet waar u naar gekeken heeft. Er zullen ongetwijfeld aanbieders op het internet zijn die olie goedkoper aanbieden maar daarmee heeft u de olie nog niet thuis, in uw auto en de oude olie afgevoerd. Indien wij afspraken via mijngarage.nl binnen krijgen, wijzen wij deze klanten altijd op het verschil in onderhoud zodat zij dit, indien gewenst, kunnen aanpassen. Dit was bij u niet het geval. Inmiddels heeft een medewerker telefonisch contact met u op proberen te nemen om e.e.a. toe te lichten. Wij hopen dat het zo duidelijk voor u is waar de verschillen vandaan komen en begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn dat diensten, producten die gelijk lijken zulke prijsverschillen kunnen hebben. Maar zoals u ziet, heeft het een oorzaak. Met vriendelijke groet, team Vakgarage van Nieuwenhoven
Was op zoek naar een Peugeot 208 en hier stond er een voor een goede prijs en de extra garantie tot 8 jaar
Correct en netjes geholpen
Super geïnformeerd,en open staan voor evt oplossing van problemen en vragen
Waar ik bij fietsenwinkel.nl 9 weken moest wachten op mij mooie 600pro kon Green2go direct leveren.
De fiets is makkelijk, de breden banden zijn heel fijn . De fiets is snel genoeg en licht van gewicht .
E- bikes kunnen uitproberen en mijn keuze was op voorraad dus kon na 3 dagen worden opgehaald. Heel fijn
Defect aan auto snel en vakkundig gerepareerd. Niet echt goedkoop maar dat zijn nu eenmaal de prijzen tegenwoordig....
Na een product demonstratie op de Braderie in Weert ben ik op visite geweest bij de Green2go winkel. Ben daar snel en goed geholpen aan mijn mooie nieuwe fiets.
Ruime keuze en heel goed geholpen met het zoeken naar een nieuwe e bike
Als leek op zoek naar e bikes werden we hier overtroffen door goede professionele en betrouwbare uitleg. Niks was teveel, er werd alles uit de kast gehaald en helemaal niet opdringerig, dit gaf een heel vertrouwd gevoel. Ook mooi om te horen dat we niks verplicht waren om te kopen en de klant tevreden naar huis moet kunnen gaan. Proef fietsen was ook geen probleem, we hadden dit op andere plaatsen wel eens anders meegemaakt, er werd tevens geluisterd naar onze wensen en hierop ingespeeld. Als extra service werden we na aankoop van de fietsen thuis opgehaald om vervolgens meteen naar huis te kunnen fietsen, waar maak je dit nog mee. Al met al zeer tevreden en beslist de moeite waard om deze zaak te bezoeken.
Goede service, goed advies, nemen uitgebreid de tijd voor je!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Had wel wat meer aandacht aan nalopen van bevestigingen mogen zijn.
Goed geïnformeerd over het product
Positief en behulpzaam
Binnen no-time telefonisch afspraken gemaakt om binnen een paar uur een nieuwe e-bike te komen halen. Goed te woord gestaan en alle tijd is voor me genomen ondanks het na werktijd op een zaterdag was.
Wij hebben onlangs hier onze nieuwe e-bikes gekocht. We konden uitgebreid proefrijden en het advies was top. Ook geweldige service gekregen, omdat ik nog kleine aanpassingen wilde aan de fiets. Allemaal geen probleem.
Op zoek naar 2 Ebikes naar volle tevredenheid geholpen. Alle tijd genomen en afspraken nagekomen. Hopelijk is de aftersales net zo top als de verkoop dat hebben we nog niet hoeven te ervaren maar voor ons wel zeker een belangrijk punt.
Wat ik gekocht heb is van goede kwaliteit en ook wat me vertelden over het product (fiets) klopte dus tevreden klant.
Mijn ervaring is erg goed.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind