Goed met een grote G
Eerste ervaring met deze vakgarage is goed bevallen. Tip;let erop dat bij de aflevering van een nieuwe auto ook alles tip top in orde is. Geen zaken vergeten of dingen die afgesproken zijn niet uitvoeren om wat voor reden dan ook. Een goede 1e indruk is enorm belangrijk! Dit geldt trouwens voor elk bedrijf.
Al langer dan 10 jaar klant bij Vakgarage van Nieuwenhoven, zij verlenen goede service en zijn heel klantvriendelijk. Tijdens de onderhoudsbeurten wordt vooraf gemeld of onderdelen aan vervanging toe zijn, het inplannen van die onderhoudsbeurten verloopt erg gemakkelijk via de planningspagina. Kortom, een tevreden klant
Gewoon goed!!!!!!!!!
Zeer prettig, weten waar ze het over hebben.
goed,zeer klant vriendelijk. staan je direct te woord en klaar voor je.
Gewoon een perfecte garage met een gedegen vakmanschap en zeer vriendelijk. Eerlijkheid en goede service. Absolute aanrader!
Wij hebben onlangs een nissan pulsar gekocht, deze auto hebben wij hier gekocht omdat wij al eerder met deze garage te maken hebben gehad en daar zeer tevreden over waren.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind