DIK TEVREDEN !!!!!
Mijn ervaringen met jullie is heel positief, als er iets is, hoef ik maar te komen, en 9 van de 10 keer wordt het meteen verholpen, als het mogelijk is. Zo niet, wordt er meteen een afspraak gemaakt.
Goed en kwalitatief - professioneel ingerichte vak - dealergarage met deskundig geschoold personeel, zowel in de verkoop en werkplaats als op/in de receptie , waarin persoonlijke inviduele service hoog in het vaandel staat, ook al staat men als actuele klant een beetje op/in de achtergrond....C A F Claereboets ; Piushof 37 ; 5981VV Panningen.
Snelle en goede serviceservice. Bereid om met de klant mee te denken.
Mijn ervaring met uw bedrijf zijn uitstekend
klantvriendelijk en deskundig bedrijf
Aangezien ik hier ook met mij E-bike kom is de deskundigheid fiets/auto nogal verschillend. Aangezien ik mijn fiets vanaf 1 september na een onderhoudsbeurt geregeld terug is geweest ben ik daar niet echt tevreden over. Wat betreft de auto denk ik dat de deskundigheid een stuk groter is.
Al sinds 1998 ben ik voor service en aankoop/ leasse bij dit bedrijf. No complains!!!
alles prima
Ik weet altijd,dat als ik een apart probleem aan mijn auto heb, er van op aan kan dat mijn problemen snel en vakkundig opgelost worden.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind