vriendelijk bedrijf, personeel wat mee denkt, fijn personeel, alles kan....
Ik kom al jaren bij van Nieuwenhoven V.O.F. En ben tevreden.
Zeer tevreden!
Eind vorig jaar heeft deze garage me geholpen bij de import van een Nissan Qashqai uit Duitsland. Dit is prima verlopen. De auto werd netjes gereed gemaakt zoals afgesproken. Ook de recente beurt is goed uitgevoerd. Een mooi familiebedrijf van betrokken ondernemers!
super !
Mijn ervaringen zijn alleen positief. Het was de enige garage in Weert en Omstreken die ik heb bezocht met mijn probleem die hierover met mij wilde nadenken. Een als dat dan lukt blijf je. Daarna is er niets wat mij ook maar een spoor van negativiteit heeft opgeleverd. Bravo. Ga zo door. Iedereen mag dit van mij weten.
ik word er altijd netjes ontvangen met een heerlijk kopje koffie
Mijn ervaringen zijn tot heden zeer positief.
OK Deskundigheid is moeilijk te beoordelen voor een leek. Maar heb geen klachten, dus neem aan dat alles OK is. Heb onvoldoende ervaring, om een oordeel te geven over prijs/kwaliteit.
Prima!!!!
Eind 12 b