Uitstekend bedrijf, erg klantvriendelijk!
Voor aankoop hadden we zelf al veel onderzoek gedaan naar het type auto dat we wilden hebben. Uiteindelijk zijn we bij Van Oosterwijk geslaagd. Een degelijke auto voor een eerlijke prijs. Geen verkoopklets, maar oprecht meedenken. Van harte aanbevolen!
Positief, klantvriendelijk, deskundig, denkt mee met de klant, koffie staat klaar, kunt altijd binnen lopen voor advies, kleine reparaties (lamp etc) vaak meteen uitgevoerd zonder afspraak.
Kan alleen maar positieve dingen melden
Fijn en klantvriendelijk personeel. Afspraken worden snel gemaakt en ze denken mee.
Ik ben zeer tevreden over garage Van Oosterwijk. je voelt je er altijd welkom! ga zo door!
Prettige en klantgerichte dienstverlening van een vakkundige garage. Ze denken met je mee!
Positieve ervaringen met dit bedrijf. Goede service en staan altijd voor je klaar.
Fabrieksstraat 33
5051HN Goirle