Ik ben prima geholpen.
Al 5,5 jaar zeer tevreden
Op zoek naar een goede betaalbare 2e hands auto, snel gevonden, fijn geholpen en snelle service.
Altijd luisteren naar wat je eigenlijk zegt. Altijd proberen iets zo goed mogelijk voor je te regelen.
Aankoopprocedure was netjes in orde gemaakt niks mis mee, maar er wordt amper tot niks gedaan om je als klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan dmv een gebaar, service, tegemoetkoming of wat dan ook. Het blijft een hoop geld wat je in een keer moet uitgeven, jammer dat daar verder geen begrip voor wordt getoond. In mijn geval was het 'voor jou 5 anderen.' Dat kan wel zo zijn, maar als je klanten op lange termijn wilt voor onderhoud of nieuwe aankoop, ga je niet zo met ze om.
Nog maar korte tijd klant, maar al snel het gevoel alsof je al langere tijd klant bent.
Klantvriendelijk, persoonlijke aandacht,
Fijne, warme, betrouwbare mensen die verstand hebben van diagnoses en super meedenkend zijn in het vinden van oplossingen. Hele fijne garage.
Afspraak duidelijk, vriendelijk, deskundig en snelle hulp. Prima dus!
Snel geholpen goede voorlichting jonge deskundige verkoper
flexibel en meedenken met de klant
Ik heb mijn auto’s al jaren bij hen in onderhoud. APK in combinatie met een onderhoudsbeurt is gratis. Ze gebruiken voor mijn oude auto zoveel mogelijk tweedehands spul. Dat vind ik meedenken.
Altijd een welkom gevoel en eerlijke vriendelijk advies. Werken professioneel en eerlijk en communiceren erg goed met de klant. Prijs is heel redelijk. Topgarage
Klantvriendelijk en service. Kunt er altijd terecht
Auto gekeurd en grote beurt. Relatief hoge kosten, maar de vakbekwame, ondersteunende verklaring was in hoge mate klantgericht.
Goed en snel geholpen en ze denken mee met de klant.
Ik kom al jarenlang bij Vakgarage Van Oosterwijk. Waarom? Ze denken met je mee, zijn transparant, vragen niet de hoofdprijs, er hangt een prettige sfeer, de eigenaar werkt mee en je bent geen nummer als klant. Een ouderwetse vakgarage met moderne apparatuur en monteurs die van alle merken verstand hebben.
Zie boven
Tijdens de gladheid helaas een aanrijding gehad, Ben goed geholpen rekening houdend met geringe waarde van auto, maar wel wens om nog even door te rijden.
Jammer dat je niet kan onderhandelen
Altijd goed te woord gestaan
Omdat de auto plotseling stuk was en meteen gemaakt moest worden vergeten te vertellen dat het achterlicht ook kapot was. Dus blij verrast dat ze die ook meteen meegenomen hadden en zelfs de tijd op het klokje goed gezet hadden. TOP!! Bedankt
Goede en snelle service en klantvriendelijk
Het wederzijds vertrouwen vind ik belangrijk. En daar ben ik in al die jaren, niet in teleurgesteld.
Wij komen al meerdere jaren bij deze vakgarage. Vorig jaar verhuisd en alsnog komen we hier voor het onderhoud van onze auto's. De service is top! Mochten ze iets zien tijdens een beurt en moet dit vervangen worden bellen ze je altijd even netjes op voor toestemming. Erg fijn! Ook onderhouden ze alle merken. Dit doen ze prima! Wij zijn met een Kia, Toyota en Subaru geweest en prima werk afgeleverd. Ze komen altijd hun afspraken na. Justin en zijn vader zijn fijne personen. Klein familiebedrijf, dus arbeidskosten zijn lager. Bedankt voor alles en tot snel.
Fabrieksstraat 33
5051HN Goirle