Deze garage werd mij aanbevolen door mijn vorige garage/dealer, waar ik zo'n 25 jaar klant ben geweest. Na twee bezoekjes voor controle/apk ben ik zeer tevreden over garage Van Oosterwijk.
Zie boven staand
Mijn ervaring van Vakgarage Van Oosterwijk is eigenlijk perfect. De medewerkers zijn vriendelijk, eerlijk, denken met je mee en houden je perfect op de hoogte.
Persoonlijk, betrouwbaar, openhartig over kosten (of kosten die nog te verwachten zijn), oplossingsgericht en goed in het stellen van diagnoses (dus ook goed in het repareren indien van toepassing).
Staan altijd klaar voor me
Dank jullie wel voor de goede service. Met mijn kapotte band!
Vriendelijk geholpen
Twee auto's meteen kunnen proefrijden. De gekochte auto kon de volgende dag al gehaald worden.
Verplaatsen zich in de niet vakkundige klant. Komen afspraken na.
Vriendelijk personeel. Ben altijd goed geholpen.
prima service.
goedt werk geleverd
Kom al jaren bij Van Oosterwijk helpen altijd goed en zoeken uit waar een probleem vandaan komt en zullen er alles aan doen om het op te lossen. Vragen geen woekerprijzen en overleggen altijd van te voren. Ik kom hier graag! En raad het ook zeker aan.
ben al 15 jaar klant
Het is eenvoudig om afspraken te maken en die worden stipt nagekomen. Voordeel van een klein garagebedrijf: korte lijntjes en persoonlijke aandacht. Tussendoor een probleempje: wordt altijd snel opgelost.
Klantgericht en vriendelijk
We worden altijd netjes op de hoogte gehouden betrekking de kosten en de stand van de reperatie.
Je wordt er vriendelijk geholpen. Goede ervaring mee.
Snel en professioneel! Heb Pim Cornelissen naar jullie gestuurd met zn rode Fiesta
Prima vakgarage. Denken mee met de klant.
Altijd goede ervaringen met deze garage.
Heb je problemen met je auto kun je dikwijls de zelfde dag of een dag daar na al komen
Er word met je nagedacht, je voelt je geen nummer.
Fabrieksstraat 33
5051HN Goirle