zeer goed!
klantvriendelijk. goede afspraken. goede service
Altijd positief en een juiste diagnose.
Een goede monteur, zeer vriendelijk in de ontvangst en heeft een duidelijk rapport opgesteld. Het rapport zelf bevatte een fout, maar dit is direct hersteld en de prijs voor de geleverde diensten was goed.
klant vriendelijk, meedenkend, vakbekwaam, en een lekker kopje koffie.
Woonde sinds 1972 in Tilburg, deze garage was sindsdien DE garage van mijn man en mij. Woon nu al 12 jaar in Arnhem, maar mijn garage is nog steeds Vakgarage Van Oosterwijk in Goirle. Ik koop daar mijn auto's en die zijn daar in onderhoud, daar rij ik graag 200 km voor op en neer. Moet ik U nog meer vertellen over een betrouwbare goede garage?
Goede service en een correcte prijs op gave
Uitstekende service, niets anders gewend
Ik rijd in een auto uit 2000. Ik heb de auto bij deze garage gekocht en ze onderhouden hem. Ik ben er zeer tevreden over.
Snel en vakkundig geholpen
Goede service en super vriendelijk personeel ! Zeker een aanrader als je rustig naar een andere auto wilt kijken. Ze nemen de tijd voor je.
Was super onze auto is herboren voor ons gevoel
prima vriendelijke ervaring
100% tevredenheid
Prima. Zoals het overal zou moeten zijn: persoonlijke aandacht zonder blabla, kennis van zaken en een eigenaar die zelf weet hoe er aan auto’s gewerkt dient te worden. En zijn personeel weet dat natuurlijk ook.
Vriendelijk, snel, prima, eerlijk
Al meer dan 20 jaar tevreden klant.altijd positie geholpen.
Fabrieksstraat 33
5051HN Goirle