Goede ervaringen.
Prima bedrijf. Vriendelijk personeel. Goede service
Prima, snelle service en lekker dichtbij.
Via vakgarage van Oosterwijk mijn derde Citroën gekocht. Opnieuw een C4. Mijn vader was klant bij de vader van de eigenaar. Ik zelf sinds 1995. En dat met volle tevredenheid.
Niets dan lof voor deze garage. Er wordt meegedacht en niks is te veel
Voor mij al vanaf 1968 een betrouwbare, vertrouwen-wekkend en servicebereide garage, met eerst de vader en nu de zoon aan het roer. Mijn zoon is ook klant bij deze garage geworden en mijn vrouw ook.
Al 10 jaar klant naar volle tevredenheid
persoonlijk vriendelijk en eerlijk. wordt goed geholpen en denken met je mee.
goede service en goed te woord gestaan ongeacht waar je voor komt.
Al jaren kom ik (en inmiddels veel andere familieleden) bij vakgarage Van Oosterwijk voor het onderhoud van mijn auto. Eerlijkheid, vakkundigheid en altijd bereid om mee te denken voor een passende oplossing zijn redenen dat ik altijd terug kom. Ook voor de aankoop van een occaisson kom ik altijd bij Rene
Heel goed , vooral in het proberen vaktermen aan leken uit te leggen. Met kleine dingen rekening houden met minder handige klanten :de garage inrijden -de auto makkelijk wegzetten om weg te rijden! enz.
Al heel vele jaren uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Topmonteurs! Topmensen !
Fabrieksstraat 33
5051HN Goirle