Goede kwaliteit van de monteurs.
Verleden jaar vertelde een medewerker mij dat mijn achterbanden vervangen moeten worden. Anders kwamen ze niet door de keuring. Afgelopen donderdag mijn auto voor een APK gebracht. Werd goedgekeurd. Ik heb naar mijn banden gekeken. Weinig profiel.
Snelle en deskundige service
Al jarenlang goede ervaringen met deze garage! Duidelijk info over (eventuele extra) reparaties met prijsopgave. Breng ën haal onze voertuigen met goed gevoel bij Pons garage.
Netjes op afspraak gewerkt prima onderhoud en een leenfiets om thuis te komen helemaal toppie
Ik kom er nu een tijdje voor onderhoud aan mijn brommobiel. Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen voor een grapje maar ook goede uitleg van wat ze gaan doen en/of hebben gedaan aan je voertuig. Ik raad deze garage zeker aan.
Naast mijn APK en service beurt, hebben ze ook gekeken naar de punten die ik aangaf. En hebben die netjes aangepast ondanks dat het nog een paar dagen duurde totdat het onderdeel er was. Denken ook mee aan oplossingen.
Ik werd direct vakkundig geholpen
Als altijd een deskundige en bijna familiaire behandeling.
Zeer tevreden Vriendelijk geholpen met een lekkere bak koffie
Je wordt keurig netjes geholpen
Kwam onverwachts langs en namen de tijd om mij te helpen.daarvoor dank.
Zodra ik hel voor een reparatie of apk wordt er op korte termijn een afspraak gemaakt. Men vraagt if ik gebruik wil maken van een leenauto. Iedereen is aardig.
Probleem met V-snaar is vlot verholpen. Leenfiets. Vriendelijke, vrolijke monteurs die uitleg geven over wat ze doen en waarom. Nette prijs.
Fijne ervaring met garagepersoneel en correcte afhandeling van groot onderhoud van personenauto.
Ik word altijd vlot en vriendelijk geholpen
Al jarenlang ons adres voor onderhoud, adviezen, reparaties en vakkundige uitleg bij aanschaf van automobielen. Keurig personeel.
Ik ga altijd tevreden de deur weer uit.
Persoonlijke benadering. Ze kennen hun klanten.
Al lang klant ,heel tevreden
Na een snelle inspectie kon ik de volgende dag al terecht voor de reparatie. Dit is snel en vakkundig gedaan. Goede service en heldere communicatie, klantvriendelijk en voor een nette prijs.
Geweldige garage, eerlijke prijzen, zeggen netjes wat ze gaan doen en houden hun woord. Ik kom er al jaren en hoop dit nog lang te blijven doen.
Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht