Al 10 jaar een tevreden bezoeker voor aankoop en onderhoud van mijn Copen. een team al sinds mensenheugenis werkzaam bij dit bedrijf. en dat moet al genoeg zeggen. Persoonlijke benadering, voelt als familie. aanrader voor het onderhoud van alle merken, veel know-how
Een garage waar de klant nog een klant is en geen nummer/kenteken uit het klantenbestand.
Fijne en betrouwbare garage. Komen hun afspraken na.
Vandaag heeft mijn auto weer de 15.000 km onderhoudsbeurt gehad. De auto rijdt weer super! Tijdens het wachten heerlijk mogen werken in de showroom.
Zie hier boven.Daar is niets aan toe te voegen
Altijd is er directe hulp als ik kom binnenrijden en vragen, zodat ik na de gewaardeerde koffie weer rijvaardig ben Dank jullie allemaal
Prima garage
Eerlijk en oprecht
Ik heb bij pons al 2 auto’s gekocht. Allebei doet nog prima! Aardig mensen en betrouwbaar. Snel en nette werk afleveren!
Vakkundig, snel, eerlijk
Jullie zijn goeie vak mensen kom best lang al bij jullie nooit problemen gehad
Om 13:00 gebeld en eind van de middag is mijn accu vervangen.
Om de drie jaar een nieuwe brommobiel is eigenlijk een luxe, maar ook een luxe. Het zijn relatief dure auto's. Deze 'truc' heb ik bewust gekozen. Je hebt nauwelijks pech en als er iets is dan staat men meteen klaar om alles eraan te doen om me zo snel mogelijk te helpen. Deskundigheid is een vereiste en dat heeft deze garage. Bovendien is er ook tijd voor een gezellig praatje. Jan Willem heeft het heel goed voor elkaar met zijn team. Een kleine ploeg met vaklui.
Altijd goede service en snelle aktie als er iets is met de auto.
Goede mensen om mee te werken. Klant gericht. Service gericht en vaak snel een afspraak op korte termijn.
Tot nu toe zijn de reparaties perfect gemaakt en snel.
Super service!
Een bedrijf waar mens en deskundigheid samen komt in het woord SERVICE geschreven in hoofdletters.
Prima in orde met alles.
Kon snel terecht en werd tijdens de werkzaamheden netjes op de hoogte gehouden. Sneller klaar dan gedacht
Beurt en APK ging goed, tot ik meer dan €7 apart moest betalen voor een batterijtje in m'n autosleutel!!!
Beste service zoals altijd! Sochtends gebracht smiddags al klaar. Aardige mensen die altijd klaar staan voor je. Kortom fantastische service.
Fijne betrouwbare garage met zeer goede service
Staan altijd direct voor me klaar. Gaan wanneer het erg druk is toch opzoek naar een oplossing Bellen me altijd heel snel terug. Leveren vakwerk.
Ik kan mij geen betere garage wensen
Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht