zeer goed
Altijd netjes aan de telef goede sfeer bij het ophalen dat dus
Altijd vriendelijk en behulpzaam overleggen altijd voordat ze wat gaan doen aan de auto. Prijs is altijd goed nooit meer dan nodig
Snel en goed geholpen.
Fijne garage, straalt vertrouwen uit.
Al die jaren geweldig geholpen staan altijd voor je klaar..
Staan altijd klaar voor je.
Vakmensen
Betrouwbaar
Korte termijn afspreken
goede ervaring/service is prima
Ik heb meteen gebeld nadat ik schade had opgelopen en kon meteen komen. De auto meteen op de brug gezet en alles in duidelijke taal uitgelegd en ook wat ik aan kosten kon verwachten.
Kom hier al vele jaren , nog nooit klachten gehad en ze doen wat ze beloven . Raad iedereen aan om niet alleen een auto bij ze te kopen maar ook het onderhoud wordt voor 100 % uitgevoerd ,
Goede communicatie en altijd op tijd klaar
Goede en betrouwbare service. Al jaren een vertrouwde plek.
Goed geholpen Aardige vakbekwame mensen Zeker een aanrader
Klant vriendelijk en Staan klaar om te helpen. Geven goeie advies en voeren werkzaamheden met kwaliteit uit. Top Garage.
Helpen je graag
Moest scade aan achterbumper laten repareren. Offerte werd snel en duidelijk opgesteld en volgens afspraak gerepareerd
Zie boven
Vriendelijke vakmonteurs die meedenken, en goede service geven. Top dit bedrijf!
Kom hier al jaren voor het onderhoud van mijn auto. Stellen altijd deskundig advies en geven eerlijk een beeld van wat vervangen moet worden. Goede prijs en altijd klantvriendelijk. Zeker aan te bevelen!
Snel geholpen en niet te duur
vriendelijk
Lindelaan 14