Bedrijf komt afspraken na en reparaties snel en vakkkundig ogelost!
Koplamp moest vervangen Dat is bij deze auto nogal een "gepruts" . Rij morgen ochtend maar even langs, dan fixen we dat. Kwartiertje later weer klaar, zodat ik toch nog op tijd op het werk was.
Zeer goede service, men denkt mee en geven advies waar je wat mee kan.
je wordt goed geholpen ,beleefd afspraken gaan op tijd
Ik zal iedereen deze garage aanbevelen. Al enkele jaren vaste klant en men belt altijd met de vraag om toestemming wat betreft reparatie kosten en of onderdelen vervangen.
onderhoud beurt werd naar behoren uitgevoerd
Altijd goed En vriendelijk
Het gevoel dat je een vakgarage binnenkomt. Mensen met kennis over de auto. Service is top. Niet over 1 nacht ijs heen en veiligheid bovenaan.
werd keurig opgehaald thuis en na alles weer opgehaald en thuis gebracht, een garage waar je blindelings op kunt vertrouwen. Als er extra kosten zijn, wordt je vooraf keurig gebeld voor overleg. vandaar mijn dikke 10+
Prima service vriendelijk personeel erg behulpzaam.
Zie boven
Altijd vriendelijk en goede service.
Ik kan altijd snel terecht : of het voor een apk, keuring of een reparatie is. Vervolgens wordt het kordaat opgepakt tegen geringe kosten.
Van tevoren even gebeld, kon gelijk langs komen en werd gelijk prima geholpen. Top service! Bedankt, medewerkers garage Pons
prima service en vriendelijke behandeling
Goed geholpen, snel geregeld
Zeer goede garage en beveel hem iedereen aan. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed.
Zoals al jaren gewoon klasse
Als ik hulp nodig heb aan mijn auto, of als ik advies nodig heb, kan ik altijd terecht!
Smorgens gebeld, kon mijn auto brengen om iets na te kijken. Kleine reparatie uitgevoerd en kon hem begin van de middag weer ophalen ondanks de drukte. Keurig prijsje
zeer goede ervaring.
Beide auto’s van ons zijn nu bij Pons geweest voor onderhoud. Afspraken zijn vlot en punctueel verlopen. Kleine probleempjes werden netjes en attent opgelost.
Ik had snel een auto nodig en vakgarage Pons werkte zeer snel mee en had de auto zeer snel rijklaar gemaakt met APK.
1 één woord geweldig
Lindelaan 14