Als er iets is hebben ze altijd een oplossing en ze staan altijd voor je klaar. In een woord geweldig
Ik ben goed geholpen.
Goede service en kwaliteit en goede koffie.
Goed je word vakkundig geholpen
Al jaren alleen maar goede ervaringen.
Ik kwam een schade laten zien en vroeg advies. Goed advies gekregen en kon meteen mijn auto achter laten. Na paar uurtjes weer kunnen ophalen!
dik tevreden
het is geen 1 ervaring, maar een jarenlange ervaring.
Vriendelijke ontvangst, keurig werk voor een redelijke prijs
Goed overleg om afspraak in te plannen. Duidelijke afstemming bij reparaties. Correct en plezierig geholpen.
Goed bedrijf en goede en snelle service,denkt met de klant mee
Als er iets is met de auto staan ze altijd voor ons klaar SUPPER.
je wordt keurig geholpen
Vriendelijk, vakkundig en aangenaam bedrijf dat goed en graag meedenkt.
Vakmanschap goede service werd aandacht besteed toen er melding kwam van de banden. Goed geholpen
Ik kom er nu 3 jaar! Ze zijn eerlijk en aardige mensen. Fijn dat je bij een apk keuring een auto kunt lenen.
vriendelijke heren bij Pons, Hield mij goed op de hoogte van stand van zaken en overlegd of dingen besteld moeten/mogen worden. Van de prijs tja, een brommobiel is met onderdelen vervangen een kostbare aangelegeheid.
Goed en vakkundig geholpen, vriendelijk personeel.
Werd veel tijd besteed aan het onderhoud van mijn auto
Staan altijd voor je klaar vriendelijk en behulpzaam personeel geen enkel minpunt.
Altijd vriendelijke mensen aan de tel of in de garage. De mensen hebben ook altijd tijd voor de kleinere dingetjes en je kan meteen langskomen. En ze zijn realistisch als het gaat om hoe lang je je auto kwijt zal zijn
Goede service met persoonlijke benadering.
goed en vakkundig en erg vriendelijk
Keurig op tijd geholpen. Vriendelijk personeel.
Zeer goede btrouwbare en professionele garage. Vriendelijke personeel en altijd een leenauto indien nodig. Al ruim 22 jaar klant en altijd top!!
Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht