Bijzonder goede service en vriendelijke mensen
Erg goeie garage! Vorig jaar mijn seat gekocht. Uitstekende service, duidelijke taal. Afgelopen week een grote beurt laten doen door deze garage en weer erg goed geholpen.
Erg plezierig en correct
Klantvriendelijk Deskundig en vakbekwaam Goed overleg met klant en wensen
Prima en prettig bedrijf
Liefde voor het vak. Vakbekwaamheid. Tijd voor een praatje. Zorg voor ouderen. Keurig opgeruimde garage. Met prettig personeel en prima administratieve afhandeling.
Bij het bekijken van een Daihatsu Terios kreeg ik het gevoel dat deze garage vakbekwaam is en te vertrouwen. De auto hebben we trouwens gekocht
pons garage is mijn persoonlijke garage . ik moest een keer naar een verjaardag naar het midden van het land mijnauto deedhet niet meer we hebben toen een leen auto mee gekregen dat vond ik super ; ze zijn betrouwbaar ze laten ook zien wat er kapot is gegaan; dus ga naar pons betrouwbaar en eerlijk
Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht