de mannen staan altijd weer paraat en alles kan. Eerlijk over wat wel en niet hoeft (vervangen) te worden. Erg blij mee! Eerlijkheid staat daar echt bovenaan!
Kennis van zaken
Erg tevreden, dus
Een schroef in mijn band werd heel snel gerepareerd.
Goede communicatie en duidelijkheid is alles
Fijn familiebedrijf van generatie op generatie, ouderwetse service met de modernste middelen.
Voor mij voelt deze garage heel prettig. Er wordt gedaan wat nodig is op een vakkundige manier voor een normale prijs.
Goede service, vriendelijke sfeer, wifi werkt goed en auto weer in orde. Top deze vakgarage!
Altijd vriendelijk ontvangst, goede adviezen en goede service. Locatie super!
Als altijd: top!
Altijd fijn als je 's morgens je vierwieler inlevert voor een servicebeurt en hem 's middags al weer kant en klaar op kunt halen. Toppers daar bij Van der Pouw-Kraan.
Hier hebben wij onze auto gekocht, onze auto auto wordt altijd correct en naar tevredenheid onderhouden.
Altijd goed service en goed werk doen
al tijd goed behandeld
Probleem met verwarming van de achterruitprima en onder volledige garantie opgelost!
ze doe hun best
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Ik kon mijn verhaal kwijt en kreeg een vertrouwd gevoel hierdoor. Hij heeft goed meegedacht over prijsovereenstemming en hoewel ik het erg spannend vond, kon ik met een gerust hart de knoop doorhakken. Dankjewel Edwin!
Onze vorige garage Nefkens stopte. Wij waren hier 20 jaar klant vanaf onze komst in Soest. Het toeval bracht ons bij Van der Pouw. Geen moment spijt gehad.
Al jaren klant bij Pouw en nog geen spat veranderd wat betreft de goede service. Ondanks de slechte tijden met personeelsgebrekken overal, zorgen zij dat klanten altijd snel en secuur worden geholpen. Kan helaas geen 6 sterren geven. :-)
En de hond had "terug en heen" een lekker wandeling in de vrieskou.
Al jaren fijn geholpen. Denken goed mee. Vriendelijke mensen
Snelle service met vakmanschap op nummer 1