Gewoon echt prima, al is dat misschien helemaal niet gewoon.
Hier een prachtige Skoda Fabia metallic Groen gekocht. Vriendelijke geholpen, ze nemen de tijd voor je en zijn flexibel. Nu lekker veel kilometers maken met m'n groene scheurbakkie
Zoals altijd: alles weer keurig voor elkaar!
Ik was er voor het wisselen van mijn banden. Flexibel qua tijden. En omdat ik in de buurt woon werd de auto thuis afgeleverd. Top!
Goede ontvangst en afspraak nagekomen.
Altijd een vriendelijk ontvangst.
Het is heel fijn als zo’n alles kunnende garage om de hoek zit. Gemakkelijk mee af te spreken, goede prijs-kwaliteit.
Ik ben ‘vaste klant’ bij van der Pouw. En ben er niet van plan weg te gaan. Vriendelijk personeel en goede service.
Ik ben nieuw bij deze garage en kwam voor een apk. Goed en vriendelijk afgewikkeld, non nonsens.
Fijne service!
Gezellige ontvangst. Prima en medenkende monteurs
staan altijd voor je klaar; wat aan de dure kant, maar je krijgt er ook een heel goed product voor. Ik hou een beetje van ze..... Ze zijn van alle markten dwz merken auto's thuis.
Vriendelijke mensen en goede werk doen
Voor APK geweest. Kon erop wachten gelukkig. Showroom is indrukwekkend schoon , en netjes. Zeer vriendelijke personeel.
De garage biedt altijd goede service en is zeer eerlijk. Marco heeft gezorgd dat ik weer veilig op weg kan.
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam