Snel

Snel, duidelijk en “to-the-point@.

Eerlijk en betrouwbaar

Ben heel erg goed geholpen door een vriendelijke meneer. Wist alles te vertellen over de auto en heb een goede deal kunnen maken met het inruilen van mijn huidige auto. Het gebouw ziet er goed onderhouden uit, overduidelijk een eerlijke en betrouwbare garage!

Ondermaats

Probleem met brandstof aanwijzing van Hyundai ix-20 werd niet opgelost. Aangekochte occasion Mazda cx-30 stond binnen 1 week al met een lege accu. Pechhulp moest auto terugbrengen naar Radrema. Veel bekijks en opmerkingen in de woonwijk. Vertrouwen sterk afgenomen.

Goed advies en service

Occasion uitgezocht

Top service

Eerste keer hier mijn auto gekocht. Vriendelijk goede service

Goede hulp.

Goed geholpen, nog uitleg bij de auto. Overzichtelijke garage

Vriendelijk personeel

Heel goed !

Goede sevice en goede koffie .

men is zeer klantvriendelijk en bijna alles kan

Heb je even

Persoonlijk, eerlijk en vakkundig

Ik werd telkens goed geholpen, persoonlijke benadering, kreeg eerlijk advies, alle vragen werden geduldig beantwoord, niets was te veel en er werd met me mee gedacht. Mijn nieuwe auto en ik zijn nu een perfect team. Dank je wel!

goed en netjes geholpen

netjes, afleveren maakt het verschil

Goed geholpen en heel vriendelijk

Ik ben goed en heel blij met mijn nieuwe auto

Mijn auto moest aangepast worden voor minder valide, hier hebben ze volledig aan meegedacht en keurig opgelost.

Duidelijk, no nonsens, afspraak is afspraak

Goede manier van zaken doen, leuke Opel Corsa gekocht. Een redelijke prijs voor onze inruil auto met schade ontvangen. Opmerking die we na proefrit hadden werd meteen opgepikt en dit werd gerepareerd. Dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen!

Vriendelijk en professioneel

Alles was zeer duidelijk en eerlijk.. zeer snelle service.

Servicegericht.

Klantvriendelijke en persoonlijke benadering.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijke en een open en eerlijk gesprek personeel erg vriendelijk, voor mij een aanrader.

Goed en prettig

Zie bovenstaande

uitstekende servis en diensverlening

goede afhandeling bij inkoop en verkoop van gebruikte auto

Ik ben gewoon gebleven om de goede service en dit al 10 tallen jaren!

Het is als familie, die laat je ook niet snel vallen! Ik heb altijd goed contact en service ondervonden!

Wij zijn niet voor niets al JAREN klant

Top service

Je auto in vertrouwde handen! Dat geldt al jarenlang voor onze beide Mazda's die worden onderhouden door Radrema in Maastricht.

Al tientallen jaren perfect!

Grote vakkennis, hulpvaardig bij kleine problemen, eerlijke vriendelijke mensen. Goede na-service!

Nog niet veel ervaring mer de service, ik heb de auto namelijk pas.

Galjoenweg 71 73

6222NT Maastricht