Vriendelijk, behulpzaam
Al jaren klant ,koper en nog steeds klant.prima ervaringen en vertrouwen!!!!!!
Zijn goed.
Uitmuntend
deskundigheid en goede service.
Goede ervaring - snelle terugkoppeling beide keren maar omdat het ook heel druk is in de garage kan het soms best een tijdje duren voordat de auto terecht kan. Altijd binnen dezelfde dag klaar en behulpzaam en informatief.
Goede ervaring met Radrema. Alleen jammer dat je geen auto mee krijgt als de reparatie of onderhoud lang zou duren.
Goed en top
Prima garage. Gezellige wachtruimte met veel mogelijkheden voor de wachtende klant: wifi+ genoeg te lezen + prima koffie. Daarnaast even gezellig door de showrooms lopen om te zien of er iets interessants bijstaat. Je voelt je hier echt klant.
zeer goed
Hele nette verzorgde garage. We hebben een occasion gekocht. Prima aflevering vd auto.
Heel positief, straalt vertrouwen uit.
Radrema is een prettig, kleinschalig bedrijf met vriendelijk personeel dat goede adviezen geeft. Het bedrijf maakt een betrouwbare indruk, mede vanwege de jarenlange ervaring, en heeft mooie occasions op voorraad
Goede ervaring