Goede service, ik ben zeer tevreden.

Ondanks deze vervelende Corona periode heb ik toch een fijne occasion kunnen aanschaffen. Over de service en klantvriendelijkheid ben ik zeer tevreden. Alles werd snel en duidelijk geregeld. Hartelijk dank hiervoor.

Vriendelijk ontvangst en directe hulp

Erg tevreden over service uitleg en vriendelijk en natuurlijk over de Mazda 2, de volgende wordt zeker weet een Mazda van Radrema, prettige feestdagen en een gezond 2021.

naar volle tevredenheid

De afspraken worden altijd na gekomen, goede behandeling. Vriendelijk en voorkomend.

Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden.

Had er voor gekozen om te wachten op de kleine beurt, maar niet verwacht dat dit toch nog 2 uur zou duren. Dat was de enige tegenvaller.

Super service

Een 2e hands Fiat gekocht. Afleverpakket wel duur maar absoluut de moeite waard. 2 nieuwe banden vanwege de APK en net een nieuwe accu gekregen. Alles volgens garantie. Showroom gezellig met koffie. Ontvangst en uitleg heel netjes en klantvriendelijk.

Duidelijk, rieel, vriendelijk.

We zijn heel netjes geholpen, duidelijk alles uitgelegd. Blij met deze ervaring van het kopen van een auto.

SERVICE - hier met hoofdletters

Na een zeer pijnlijk moment, maar dan toch GELUKKIG “héél goed”afgelopen, losgeschoten kogelgewricht uit de draagarm Mazda CX5 2012 (op parkeerterrein), en aansluitend heel netjes en betrokken door sleepdienst opgehaald en afgevoerd naar Radrema Maastricht waar onder een ! Super Snelle Service ! onderdelen besteld en monteert werden en ook e.e.a. opnieuw afgesteld-bijgesteld en nogmaals alles grondig gecontroleerd werd zodat ik dezelfde dag s’-avonds de auto weer kon ophalen. Super Bedankt!

Uitstekende service

Garage met uitstekende service,zijn erg klantgericht

Topppppp

Super vriendelijk denken met je mee

Perfecte service en afhandeling

Radrema is een bedrijf waar de klant nig écht klant is. Vriendelijk en servicegericht

Prima service!

super goed geholpen

ben naar al mijn wensen geholpen. super inruilprijs voor mijn inruiler gekregen.

Heel goede service

So als altijd

Ronduit onbeleefd

Proefrit aangevraagd via formulier omdat meeste garages graag van te voren willen weten of je komt. Dus ingevuld en kreeg antwoord van eigenaar: "zo vragen we geen proefrit aan". Normaal komt iemand eerst kijken en dan kijken we verder". Ja hoor, ik ga 70km rijden om tot de conclusie te komen dat auto er niet meer is. Dus die garage valt voor mij voor altijd af. Was heel grote kans geweest dat ik auto daar zou kopen, maar uit principe heb ik deze garage links laten liggen. Inmiddels ergens anders geslaagd waarze wel klantvriendelijk waren.

Alles prima gedaan

Goede service, inclusief toelichting op wat er gedaan en de vertrouwde leenfiets

Geen dwingende verkooptechnieken!

Zeer correct en eerlijk behandeld. Goede service. Afspraken nagekomen. Geen harde sales! Door alle afdelingen prima behandeld! Voelt als een familiaire bedrijf.

goede service, afspraken worden ook nagekomen

eind vorig jaar een tweede hands auto gekocht, we hebben er 3 maanden fijn in gereden totdat onder het rijden de motor finaal open scheurt. De auto naar de garage gebracht, ze wisten ook niet wat er was gebeurt. Andere motor erin geplaatst, motorisch in orde maar er bleef olie lekken, niet veel maar toch, nieuwe carter ingebouwd , begon het lampje van het motorcompartiment te branden. Ik kon er wel mee rijden maar je moest toch steeds terug naar de garage om te resetten. We hebben voor al deze reperaties niets hoeven te betalen. ik was nu wel klaar met deze auto en de garage had er begrip voor. ik rij sinds een week in een andere auto die me goed bevalt. Ik heb goede ervaring met deze garage, ze hebben alles gedaan om mij goed te helpen, zeer zeker aan te bevelen

goed, duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen.

Wij hebben een camper bij dit bedrijf gekocht. keurig afgeleverd conform afspraak. prima bedrijf ik zal dit bedrijf ook bij vrienden aanbevelen. ok Jolanda en Perry

Auto werdt afgeleverd zoals afgesproken. Bij het ophalen van de auto waren een paar kleine dingetjes die ook direct opgelost werden. Alles bij elkaar een super bedrijf die hun afspraken nakomen.

Moet persoonlijker en meer inhoudelijk

Goede afhandeling vanaf de buitenkant. Telefonische info en afhaaloproep correct. Maar totaal geen info omtrent vraag naar evt uitdeukje. Niet gebeurd dus. Ook geen info omtrent clignateurprobleempje. Duidelijk dat Dhr Menten er niet was. Jammer en bedenkelijk

Zoals gewoonlijk, prima service

Al heel lang klant bij Radrema. Ben zeer tevreden.

Geweldig!

Geweldige service en denken met je mee. Met sen vertrouwd gevoel naar huis gereden in mijn nieuwe auto. Ik zou het zeker aanbevelen!

Perfect geholpen

Na afspraak gemaakt te hebben, direct naar wens geholpen. PRIMA SERVICE !!

Prima vertrouwd tot the point en service gericht

Kom er al jaren , ben ook wel eens elders geweest , dan pas merk je het verschil. Prima bedrijf! doen wat zeggen en zeggen wat ze doen !

Galjoenweg 71 73

6222NT Maastricht