Mijn eertste keer dat ik een auto ongezien via internet koop, na een tel. gesprek met het autobdrijf kwam deze man al heel eerlijk over waardoor ik de auto heb gekocht. Een maal aangekomen bij het bedrijf zag alles heel keurig en verzorgt eruit en waaruit blijkt dat ik ook daadwerkelijk geen miskoop heb gedaan, zelf was mijn eerste indruk dat dit een heel gemoedelijke garage is, de verkoper komt eerlijk over en ook het personeel. deze garage beveel ik iedereen rustig aan
Een fijn bedrijf waar ik naar toegestuurd ben via familie. Vertrouwen en gunnen spelen hier een grote rol en dat komt al snel goed over. De auto die ik op het oog werd direct klaar gezet voor een proefrit. De aflevering was erg professioneel, met een fles wijn en een glimmende auto werd mij de auto toegelicht en mocht uiteindelijk met groot plezier wegrijden, vasthouden die service!
Ik heb prettige ervaringen met dit bedrijf, zij zijn zeer klantvriendelijk en zeer hulp bereid. Dus aanbevelenswaard.
Altijd vlot en goed geholpen. Aanschaf nieuwe auto met inruil oude tot volle tevredenheid. Onderhoud zeer goed en niet duur in vergelijking met officiële dealer.
Zeer betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en prima service!!!!
Autobedrijf Jan van Riel , een prima autobedrijf waar niets te veel is. Waar je snel en vakundig geholpen wordt. waar ook serieus naar je geluisterd wordt kortom een vakundig bedrijf!
Heel goed. Vriendelijke en deskundige mensen. Garage houdt zich aan gemaakte afspraken. Niets negatiefs op aan te merken
Prettig in het contact. Deskundig. Prijsindicatie vooraf. Goede afspraken over brengen en halen van de auto
Ik heb nog niet veel ervaring met uw garage. ik weet van adje maas dat jullie goed werk verrichten, en door hem ben ik bij jullie gekomen. of jullie goedkoop of duur zijn, kan ik niet beoordelen, ook of u goed werk levert, gaat mijn verstand te boven. maar ik ga er allemaal van uit dat u super werk levert en mij goed behandelt.
Ik heb goede ervaring met autobedrijf j van Riel Ze staan altijd voor je klaar en zijn vriendelijk
Altijd super service.kunt altijd terecht voor klein onderhoud.dan wordt je Altijd meteen geholpen.en anders op zeer kort termijn.en ze hebben super lekker koffie.en iedereen die Er werkt zijn heel klantvriendelijk.
Vertrouwd, betrouwbaar en altijd zeer servicegericht en klantvriendelijk, problemen worden deskundig opgelost tegen eerlijke prijzen. Kortom, zeer positieve ervaringen. Aanbeveler.
Vriendelijke medewerkers, ervaringen zijn goed !!
service gericht en klant vriendelijk