vakkundig en adequaat
Goede service, auto afgeleverd en leen fiets meegenomen. Telefonisch contact gehad over de auto, en alles perfect uitgelegd kwa problemen van de auto voor de apk. En opgelost . Ben zeer tevreden.
Ik kom al jaren bij auto Ter Riet en ze zijn een eerlijke garage die ook meedenken met de klant en tips geven om in de toekomst problemen te voorkomen. Voelt vertrouwd.
De klant centraal.
Heel goede ervaring met dit garage bedrijf.
Ik kom al jaren bij deze garage en heb er niets anders dan goede ervaringen mee. Heb er al meerdere keren en auto gekocht naar volle tevredenheid. Vriendelijk en deskundig personeel en goede service
Altijd vriendelijk, meedenkend d en oplossend. Een echte goede vakgarage met deskundig personeel
Als klant wordt je op tijd op de hoogte gehouden mbt de service. Transparante prijsoogaves en achteraf duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden en de factuur.
staan altijd voor je klaar
Vlot, servicegericht en duidelijke communicatie en afspraken.
Jaren lang de auto hier al heen gebracht voor apk en onderhoud vakkundig advies en profesionele moneurs dikke prima dus
vriendelijk, snelle service, goede koffie
Een prettige afhandeling en deskundige hulp.
Vriendelijk en vakmanschap staat voor op. Ik kom al een paar jaar bij deze garage en heb nooit klachten gehad.
Altijd een goed gesprek en goed advies. De benadering van garage naar klant is op gelijkheid en eerlijkheid.
Fijne garage en goede service. Niet te moeilijk doen en gewoon praktisch denken.
Prima service. Vakgarage Ter Riet staat mij al jaren met raad en daad bij. Zowel bij onderhoud en reparaties, als ook bij aankoop van een auto.
Een gezellige en zeer klantvriendelijke garage ! Daarnaast zeer vakkundige monteurs ! Ik zou deze garage zeker aanbevelen !
afspraken zijn snel gemaakt, vlot en deskundig geholpen. een kleine repartie word meestal direct uitgevoerd
prima service, voorlichting en geduld voor vragen, en natuurlijk, altijd een kop koffie.
Houd zich aan de afspraak, vriendelijk, levert goed wetk
Auto deed het niet. Accu leeg . Dus gebeld en naar mij gekomen. Naar garage gegaan en nw accu geplaatst.
Zie hierboven
Wordt heel goed geholpen. Er wordt naar mijn vragen en wensen geluisterd. Ook wordt er een reële prijsopgave gegeven. Auto heeft een beurt gehad met extra's. Auto rijdt weer naar alle tevredenheid.
Prima en snel geholpen