Prima ervaring goede service en klantvriendelijk
Onderhoud is 'onmerkbaar', zo goed dat het niet opvalt. Goede ervaringen met afhandeling van onverwachte storingen en pech onderweg.
Gewoon goed.
Speciaal voor mijn KTM hier naar toe gereden
Altijd vriendelijk
Grote beurt laten uitvoeren voor mijn KTM 1190 adventure. Liep nog goed maar nu toch weer beter ! Werden ook voorstellen gedaan ter verbetering. Klachten worden serieus genomen en ter dege onderzocht. Geen onnodige suggesties. Duidelijk heb je hier van doen met een specialist.
Reparatie volgens bespreking,… snel klaar !
Super service ga met vakantie, claxon kapot, bellen en meteen gerepareerd, helemaal geweldig.
Goede service van Motorservice Akersloot! Persoonlijke aandacht plus attentie voor extra details voor het onderhoud van mijn KTM Superduke 1290 R. Ga zo door mannen en dames!
Snelle service en goede communicatie.
Goed geholpen
Gisteren 15-6-21 Mee gegaan met vrienden van mij om te gaan kijken naar een Citroën C3 Picasso. We kwamen daaraan en we werden netjes geholpen, niet aandringen maar gewoon vrijblijvend. De man zei netjes dat de auto een kleine schade had dat niet zo mooi was gespoten en liet alle beurten zien van de afgelopen 7 jaar dat hij bij hun in onderhoud was geweest. Een proefrit gemaakt en wat over de prijs onderhandelingen gemaakt en toen gekocht. Gewoon echt een dorpsgarage en netjes geholpen.
Prima op afspraak geholpen voor beurt van motorfiets. Vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Bedrijfsleider bleek zoon te zijn van garagehouder waar ik 30 jaar geleden ook kwam voor onderhoud.van mijn auto op LPG. Bij deze Vakgarage kun je terecht voor onderhoud aan auto en motorfiets.
Lekke band en 2 dagen later klaar!!!!top geregeld.
Snelle en goede service en klantvriendelijk
Helemaal mooi
Zeer prettig en vakkundig geholpen
Ik kom terug!
Altijd goed!
Prima behandeling word altijd snel geholpen en goede service
Niets op aan te merken, gewoon goed.
Echt een specialist, Rene Zaal! Via een goede bekende te horen gekregen dat ik bij hem moest zijn voor mij KTM 1050. Mag dan wel wat kosten, het zal je alleen maar meer rijplezier opleveren.
Wel prijzig.
Wij zijn vriendelijk, goed en snel geholpen. Dit is bij ieder bezoek of ieder contact altijd het geval geweest.