Ik heb de APK voor mijn auto door Vakgarage Schouten laten uitvoeren. Ik werd vriendelijk ontvangen en men ging direct aan de slag. Onder het genot van een kopje koffie kon ik wachten totdat de APK was uitgevoerd. De monteur nam netjes de resultaten door. Ik kan Vakgarage Schouten aanbevelen
gemakkelijk afspraak te boeken, vriendelijk personeel, goede service .
Vak garage (letterlijk)
Advies was eerlijk en duidelijk. Ik kon erg snel terecht en geen onduidelijkheden over de prijs. Erg fijn!
Vriendelijke ontvangst en snelle en goede service.
Fijn dat het snel geregeld kon worden
Zoals altijd goede service en keurig aan afspraken houden!Kom er al jaren en hoop dat ze zo nog jaren doorgaan.
Altijd goed geholpen. Vanaf de dag dat dit bedrijf is gestart in Gorinchem.
Goede en snel geholpen
Goede bereikbaarheid bij autoproblemen. Oplossingsgericht denken en het bieden van een snelle service.
Tevreden
eindelijke een goede garage gevonden. supergoede service. enorm vriendelijk personeel. zeer tevreden
Prima zoals we gewend zijn!
mijn voorlamp was kapot; via de app een afspraak gemaakt. vlot geholpen en snel weer door.
Zie boven
APK en reparatie,keurig prijsopgaaf vooraf.
Snel en accuraat geholpen
Bij het naar binnen rijden van de auto, voor het vervangen van mijn achterbanden, was er een laag olieniveau melding. Bij het olie peilen zag de monteur dat de distributieriem scheuren vertoonde. Voor de reparatie moest mijn auto blijven staan. Ik kreeg een leenauto mee en vandaag weer mijn eigen auto opgehaald. De service is zeer goed en de mensen heel geduldig en zeer vriendelijk. Het was een hele fijne ervaring, er is mij zeer veel schade bespaard gebleven door de oplettendheid van de monteur.
Ik heb geen verstand van auto's en doen voel je jeaak dom in een garage. Bij vakgarage Schouten krijg ik duidelijke uitleg wat er is ontdekt. Zo moet het. Super goed goed vandaar een 10
Gewoon dikke prima
Nvt
Volgens mij maken ze de reklame over vakgarage wel waar. Na onderhoud kun je weer een jaar zonder problemen vooruit.
Zo blij met deze vakgarage. Worst altujd super geholpen en blijf er zeker nog jaren komen. Service en omgang is heel belangrijk. Dikke aanrader.
Snel geholpen bij problemen.