Zie boven
Onderhoud, grote beurt volgens afspraak uitgevoerd. Voordat extra werk werd gedaan even contact gezocht of dat het akkoord is. Prima! Weer veilig onderweg tot de APK volgend voorjaar.
Wederom fijn geholpen
Eerlijk en betrouwbaar!
De garage hielp me snel en makkelijk. Ik kon 2 uur nadat ik belde terecht en hoefde niet te wachten
Prima, goede service
Snelle, vriendelijke en uitstekende service! Auto gebracht voor de jaarlijkse beurt en hij rijdt weer als nieuw!
Via een collega bedrijf van Vakgarage Schouten, ben ik bij ze terecht gekomen voor een APK keuring. Na mijn telefoontje, was een afspraak snel ingepland en bleken ze erg flexibel. Op de dag zelf, goede communicatie en overlegmomenten voor extra kosten. Ook direct duidelijk beeld qua kosten. Auto had ik dezelfde dag weer snel terug. Ook goed te weten dat de mogelijkheid er is voor een leenauto. Dit kost 10 euro per dag. Erg klantvriendelijk en flexibel. Ik kom zeker terug. Ik heb geen idee van de totale kosten, maar vond het aan de hoge kant. Maar tegenwoordig is alles duur en hierbij wil ik benadrukken dat ik er geen verstand van heb en vertrouw op de kunde en kennis van dit bedrijf.
In principe goed, prima communicatie en duidelijk. Prijs ook gewoon goed. Werd wel gezegd dat ik werd gebeld voor enige kosten bij de apk, dat hebben ze ook gedaan, maar dan achteraf. Lijkt me logischer, ongeacht van de kosten, dit vooraf met de klant te bespreken. Wat ik daarnaast minder vond is dat voor 2 minuten auto besturen blijkbaar er een noodzaak was om letterlijk alle knoppen aan de bestuurdersstoel te veranderen. Eerste keer ooit dat het meer is dan gewoon voor of naar achter schuiven. Na twee rugoperaties duurt het even om alles weer goed en comfortabel in the stellen.
Fijne, betrouwbare garage.
no nonsense garage. Goede kwaliteit en behulpzaam.
Gewoon goed
Klant Vriendelijk
Zeer vriendelijk mangement en monteurs, verstand van zaken.
Lekke band gebracht en kapotte velg op zaterdagmiddag. Maandagmorgen alweer klaar met een gerecyclede velg, helemaal top!
Bij de keuring werd er een defect rubber aangetroffen. Had te maken met de rechter zijde van de besturing. Is na overleg gerepareerd. Kosten waren voor mij niet ingecalculeerd, maar dan toch.
Snelle service .
vriendelijk ,afspraken na komen en goede service
Jaren lang zeer goede service, helaas was ik het niet eens met de laatste APK vandaar geen 5 sterren.
Originele beoordeling
Auto werd zonder overleg afgekeurd
Ik kon redelijk snel met mijn auto terecht. Prettig want de reparatie was noodzakelijk.
Originele beoordeling
Altijd goed advies en er wordt goed gecommuniceerd. Er wordt alleen gerepareerd als het ook echt nodig is!
Band van mijn auto moest snel vervangen worden. Dit was geen probleem. Ik ben snel en vriendelijk geholpen door de heren van vak garage Schouten. Zal hier zeker nog een keer komen.
Goeie service, klantvriendelijk, gewoon top
Een mooie auto gekocht met een goede service. Fijn personeel