Helder en doorzochtig. Altijd juist te woord gestaan
Vriendelijk personeel en netjes op tijd klaar. Vantevoren telefonisch contact gehad over de reparatie.
Fijne garage - afspraak keurig bevestigd gekregen per mail. Ook afgesproken dat er een algehele check zou worden gedaan op de auto naast het vullen/reinigen van de airco. Keurig binnen 2 uur na brengen al gebeld met een update. Er is daarbij niet alleen gekeken naar de meest kostbare oplossing maar ook naar alternatieven, chapeau. In de middag de auto kunnen ophalen en daarbij hebben ze ook nog de flexibiliteit kunnen vinden in een drukke agenda om olie + oliefilter te vervangen. Bij het ophalen nog even een adviespunt m.b.t. schokdempers besproken, maar daarbij gaven zij ook eerlijk aan ze voor nu nog prima zijn en niet lekken. Deze garage geeft erg veel vertrouwen en ik kom graag nog eens terug. Prijsafspraken zijn duidelijk en worden nagekomen.
Een hele goede garage je wordt hier uitstekend geholpen
Ik raad aan. Als iemand snel de APK wil laten checken, met professioneel advies bij het vinden van een mankement, raad ik deze werkplaats aan. bij de eerstvolgende APK datum kies ik weer voor deze service.
Al vele jaren mijn vakgarage voor onderhoud en APK
Hybride auto "wilde niet meer" na het laden. Probleem is verholpen
Fijne garage, ik beveel hem aan.
Wederom uitstekend en vakkundig geholpen
Word altijd snel en goed geholpen met deskundig advies en keurige service.
Goede service en netjes geholpen
volgens afspraak en zoals altijd weer prima!
Ik kom al jaren bij deze garage en ben super tevreden over de vakkundigheid en de service!
Top garage wordt goed geholpen
Vriendelijk personeel, denken met je mee, snelle service.
Altijd weer goed geholpen
Auto afspraak vergeten dus wij had geluk dat we geholpen werden met apk keuring en de rest wat ze moesten doen
S’avonds had de auto last van schokken. De volgende ochtend gebeld. En ik kon direct terecht. (Mijn auto wel in jaarlijks onderhoud daar) Het probleem bleek de bougies en de bobine. Vervelende kosten natuurlijk. Het is direct opgepakt. 9:30u kwam ik aan 10:05 reed ik weer weg. Inclusief uitlezen, het halen van het materiaal en het plaatsen in de auto Echt top!!
Als het druk is zoekt men naar een oplossing om je snel weer mobiel te krijgen. Dat valt soms niet mee i.v.m krapte aan monteurs heb ik het idee de laatste tijd maar daar zullen meer bedrijven mee kampen!
Een kapotte auto. Gebeld en kon hem direct komen brengen. Zou eigenlijk nog 3 weken duren voordat hij gemaakt kon worden (wat niet erg was). Maar na minder dan een week werd ik al gebeld dat hij klaar was!! en dat ook nog eens een keer tegen een zeer schappelijke prijs. Top service!
Ik was voor onderhoud. Netjes op de hoogte gehouden van de prijs en daarnaast netjes gebeld dat hij klaarstond
Auto gebracht voor een APK. Netjes gebeld toen APK uitgevoerd was zodat de auto weer opgehaald kon worden.
Correct,aardig en oplossingsgericht tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding